Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:04, 19. 3. 2021.

| Sport

Radnički u oslabljenom sastavu dočekuje Voždovac

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
Na Čair stiže Voždovac; Foto: FK Radnički Niš

Nakon prošledeljnog remija bez golova sa ekipom Čukaričkog, fudbaleri Radničkog u okviru 28. kola Linglong Superlige na "Čairu" dočekuju ekipu Voždovca. Utakmica počinje od 15 sati, a trener Gaćinović neće moći za ovaj meč da računa na Đuričkovića i golmana Ristića koji su pod suspenzijom, dok su Gavrić, Šljivić i Pantelić lakše povređeni pa je i njihov nastup upitan.

Oba tima ove sezone ne blistaju i promenjlive igre su ih dovele do sredine tabele. Radnički se nalazi na 9. mestu tabele sa 38 osvojenih bodova, dok je Voždovac trenutno jedanestoplasirani tim sa pet bodova manje. Voždovčani u Niš stižu nakon poraza od Crvene zvezde rezultatom 4:1, iako su na tom meču prvi stigli do prednosti.

Veliki problem, pored slabe realizacije, Nišlijama na ovom meču predstavljaće i izostanak izuzetno bitnih igrača, poput Petra Đuričkovića i golmana Borivoja Ristića koji su u drugom delu sezone glavne uzdanice trenera Gaćinovića.

Ristić i Đuričković su suspendovani zbog kartona, a probleme sa povredama imaju Gavrić i Šljivić, koji nisu trenirali ove nedelje, ali i Pantelić koji je radio smanjenim intezitetom. Jedina dobra vest je povratak Filipa Markovića. Odmah nakon utakmice protiv Čukaričkog smo krenuli da se spremamo za Voždovac. To je odličan tim koji voli da se nadigrava i kada je gost. Šansu će dobiti neki igrači koji će na ovom meču moći da se dokažu i smatram da imamo taj kvalitet da pobedimo - rekao je Gaćinović.

Njegovi igrači imaće i dodatni motiv na ovom meču, pošto je tokom jesenjeg dela na krovu tržnog centra "Stadion" Voždovac do vrha napunio mrežu niške ekipe i slavio sa 5:0.

Ja tada nisam bio u klubu, ali mnogi moji igrači jesu, pa će sada verovatno imati dodatni motiv. Tu utakmicu sam gledao na televiziji, ali su se od tada mnoge stvari promenile. Dobro smo se pripremili i mislim da, uz maksimalno zalaganje tokom svih 90 minuta, možemo ostvariti zacrtani cilj - zaključio je Gaćinović.

Utakmica na stadionu "Čair" igra se sutra od 15 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Razbibriga

    21:37 // 19. 3. 2021.

    E, blago nama, znas li bre, Gacinovicu, koga predvodis ? Kakve, bre ,povrede, kakav Vozdovac, do juce igrao Pasaluk ligu ! Umesto, da kazes, svaka pobeda, ispod dva razlike je neuspeh, ti uvijas, jer ,ocigledno se muljanje nastavlja, iako je lihvar Kokeza,van sistema namestaljki !

    • Meraklija63

      17:07 // 21. 3. 2021.

      Da li ima kraja bruke i sramote naseg RADNICKOG ,ma kuke i motike i mars iz kluba kad sami nece da odu.

  • Mara

    21:14 // 19. 3. 2021.

    Vrlo važno

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: