Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:02, 12. 9. 2019.

| Sport

Radnički u petak dočekuje svog doskorašnjeg trenera i Vojvodinu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
nermin haskic, radnicki, nis, foto jv vanja keser
"Ne dozvoliti Vojvodini da uzme tri boda"; foto: JV / Vanja Keser

Derbi 8. kola Superlige igraće se u petak, 13. septembra u Nišu kada domaći Radnički dočekuje fudbalere Vojvodine iz Novog Sada i svog prošlosezonskog trenera Nenada Lalatovića. Trener niškog kluba Milorad Kosanović kaže da ih čeka jedna "neprijatna utakmica".

Seriju od tri teške utakmice i duele sa Vojvodinom, Inđijom i Partizanom, fudbaleri niškog Radničkog počinju u petak na svom terenu protiv trenutno drugoplasirane Vojvodine. U goste stiže ekipa koju vodi Nenad Lalatović, koji je Radnički prošle sezone poveo do 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Jako je bitno da protiv Vojvodine napravimo što bolji rezultat. Dobro smo radili ove dve sedmice, puno smo razgovarali o greškama koje smo pravili u prethodnim mečevima i verujem da ćemo biti bolji nego do sada. Čeka nas jedna neprijatna utakmica. Vojvodina posle dužeg vremena beleži odlične rezultate, tako da je pred nama ozbiljan posao. I oni dolaze ovde sa velikom željom da osvoje sva tri boda, što mi naravno ne smemo da dozvolimo - kaže Kosanović.

milorad kosanovic, radnicki, nis, foto jv vanja keser Kosanović: "U našem timu ima puno kvaliteta i mi možemo da se suprotstavimo svakom timu u ovoj ligi"; foto: JV / Vanja Keser

Bez obzira na poteškoće u kojima se nalazi Radnički od početka priprema do danas, smatra trener Nišija, nemaju pravo da prepuštaju nikome ništa i da unapred kažu da nešto ne mogu.

U našem timu ima puno kvaliteta i mi možemo da se suprotstavimo svakom timu u ovoj ligi, pa tako i Vojvodini. Očekujem da sutra odigramo mnogo bolji meč nego prošla dva, mnogo agresivniji i nadam se da ćemo uspeti da izborimo povoljan rezultat, što bi bilo jako dobro u ovom momentu. Ne plašimo se nikoga, napašćemo ih i ja verujem u dobar ishod - rekao je Kosanović.

Da će biti promena u sastavu u odnosu na ranije utakmice, potvrdio je Kosanović, ali nije želeo da precizira i koje su.

Imamo dvojicu novajlija koji su spremni da nam pomognu i očekujte prirodnu postavu, za razliku od onih kada smo morali da se „krpimo“ na određenim pozicijama, posebno u veznom redu. Treba nam vremena da sve ovo postavimo kako treba. Mnogi zaboravljaju da sada imamo samo trojicu igrača iz prošle sezone. Ko se razume u fudbal zna koliko je to teško nadoknaditi. Pa i ja još nisam siguran koji je tim ovde najbolji - dodaje Kosanović.

kosanovic i strucni stab radnickog, foto jv vanja keser Biće promena u ekipi; foto: JV / Vanja Keser

Ipak, optimizam ne napušta šefa struke "Reala sa Nišave".

U svakom slučaju učinićemo sve da do zime izvučemo situaciju i ostanemo u vrhu tabele, a onda ćemo odraditi takav prelazni rok da utakmice poput ove sa Vojvodinom nama neće predstavljati nikakav problem. I to ne u Nišu, već i u Novom Sadu - rekao je Kosanović.

Utakmica počinje u 18 sati na stadionu "Čair", a karte su u prodaji po cenama od 150 dinara za južnu tribinu, 300 za istočnu ili zapadnu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zozon

    18:28 // 13. 9. 2019.

    Zašto nema najavljenog prenosa?!

  • Sale

    12:34 // 13. 9. 2019.

    Nerešeno X u Nišu!

  • Ceo stadion

    15:18 // 12. 9. 2019.

    Istok-uaaaa Lalatovic. Zapad-bravo majstore.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: