Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:17, 6. 6. 2019.

Radnički u ponedeljak počinje pripreme

Radnički Mladost Vicešampion Srbije se sprema za drugu uzastopnu sezonu na međunarodnoj sceni; foto: Vanja Keser

Još nešto više od mesec dana ostalo je do prvog meča Radničkog u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pa će se tim okupiti u ponedeljak, 10. juna i otpočeti pripreme. Pred trenerom Nenadom Lalatovićem je zadatak da uigra ekipu koja se značajno izmenila u odnosu na prošlu sezonu, ali u niškom fudbalskom klubu poručuju da se on odlično snalazi u takvim situacijama.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Sale

    14:02 // 7. 6. 2019.

    Vazno da je Lalatovic ostao a on ce vec znati koga treba da dovede u Radnicki. Dok nije resen trener nije ni moglo da se prica o pojacanjima. Kome je palo na pamet da radi rekonstrukciju terena bez grejanja istog?! Vec posle pretstojece zime bice kao da nije nikada nista ni radjeno na njemu.Problem je da kada su kise,snegovi teren se upropasti a grejanje bi to sigurno sprecilo.

    • Tivat

      20:01 // 7. 6. 2019.

      Ako se prodajes i ulizujes,nisi trebao za bednu kafu i sendvic,trebao si da im trazis sezonske ulaznice!Kupili bi te dozivotno!

  • GARI

    23:07 // 6. 6. 2019.

    A zašto nisu obnovljeni ugovori sa Drinčićem i Grbićem ?? Drinčić će biti potreban Radničkom, a sezonu je odigrao veoma dobro. Ionako u Radnički dolaze anonimusi, da bi posle polu-sezone ili celog prvenstva otišli dalje !!!! Ima li malo mozga u upravi??? I teren bez grejanja su BAČENE PARE, makar ga pravile najpoznatije svetske kompanije. Prvi sneg i ćao... ORANJE

    • Aca

      09:35 // 7. 6. 2019.

      Zato sto su matori za kvalifikacije treba da se trci jer Vam sada jasno?

    • Dejan

      11:49 // 10. 6. 2019.

      Drincic mora da ostane!

  • Nesa

    13:49 // 7. 6. 2019.

    Prelazni rok tek pocinje i ima vremena da se dovedu adekvatna pojacanja i da nove sezone Radnicki obori rekorde koje je prosle sezone postigao. Ne sumnjam da ce tako i biti. Toncev je stabilizovao finansijski klub sto je preduslov za nova pojacanja.Ovo za teren jeste istina i nepotrebno se baca novac jer bez grejanja terena on ce brzo biti onakav kakav smo navikli da bude sve ove godine.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: