Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:17, 2. 7. 2017.

| Sport

Radnički u pripremnoj utakmici poražen od Bačke

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički Čair Noma Kojić Mrkić
Zaigrali i Andrić i Simunović, novi fudbaleri Radničkog; foto: Vanja Keser

Već prvog dana, nakon što su doputovali na pripreme na Kopaonik, fudbaleri niškog Radničkog odigrali su i prvu kontrolnu utakmicu. Oni su poraženi od Bačke sa 3:2, ali je stručni štab bio zadovoljan prikazanom igrom.

Radnički je prvi poveo, nakon dosuđenog penala, koji je izveo Nikola Stanković. Ipak, superligši iz Bačke Palanke su suzbili redove i uspeli da izjednače, a onda, tokom drugog poluvremena i povedu sa 3:1.

Sredinom drugog poluvremena Lazaru Ranđeloviću je pošlo za rukom da smanji vođstvo Vojvođana, ali je to sve što su Nišlije mogle do kraja, i pored brojnih prilika.

Kako prenosi zvaničan sajt kluba, stručni štab je ipak bio zadovoljan onim što su prikazali fudbaleri.

Uprkos rezultatu stručni štab Radničkog je zadovoljan igrom koju su pokazali igrači uz ocenu da je iscrpljenost od puta učinila svoje i onemogućila da niški tim pruži kvalitetniju partiju prvog dana priprema na Kopaoniku – piše na sajtu.

U startnoj postavi bili su Andrič, Petrović, Ljubisavljević, Simunović, Stanković, Stanojević, Tomić, Arsić, Savanović, Travančić, Jovanović, dok su u drugom poluvremenu u igru ušli Milorad Kojić, Stevanović, Aleksa Jovanović, Živković i Mrkić.

Sledeća pripremna utakmica najavljena je za utorak 4. jula protiv Fudbalskog kluba Kopaonik, koji se takmiči u zonskoj ligi. Nakon nje, tim sa "Čaira" bi trebalo da 8. jula odmeri snage sa pobednikom Srpske lige Istok Temnićem, a poslednja provera najavljena je za sam kraj priprema, protiv crnogorske Sutjeske.

Inače, stručni štab je najavio novo pojačanje u naredna dva dana, pa će se tada znati i prvi utisci novog trenera Petera Pakulta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zoran Radisavljević

    22:41 // 4. 7. 2017.

    Ako se naš Radnički održi uopšte u eliti. Ovo, obzirom da nema konkretnih pojačanja, onda sa omladinskom školom šta se dešava ne miriše na dobro, sluti na veliki krah. A Tončev nikako da se oglasi, rekao bih da je i on i ovi oko njega iz uprave Radničkog da su demagozi u pravom smislu. Zaista sramota i bruka.

  • Aca

    09:00 // 3. 7. 2017.

    Dobro je ako budemo opet u prvih 5!

  • Dzo

    22:35 // 2. 7. 2017.

    Toncev!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: