Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:43, 29. 10. 2021.

| Sport

Radnički u subotu na "Čairu" dočekuje Mladost iz Lučana

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
radnički niš
Prvi od tri meča pred svojim navijačima; Ilsutracija; foto: FK Radnički

Nakon pobede u Kupu nad ekipom Dinama iz Vranja, fudbalerima Radničkog slede još tri utakmice u Linglong Superligi na stadionu ”Čair", a već prva igra se u subotu od 16 sati, kada će u Nišu gostovati ekipa Mladosti iz Lučana.

Ekipa Radoslava Bataka nije blistala u sredu protiv Dinama, a prolaz u osminu finala Kupa obezbedili su golom u dubokoj nadoknadi vremena. U timu iz Niša ipak veruju da bi sa pobedama mogli da nastave i u narednim mečevima i tako se izdignu sa 11. mesta, na kome se trenutno nalaze. Baš ispred njih na tabeli nalazi se njihov naredni rival, ekipa Mladosti koja, baš kao i Radnički, ima 14 osvojenih bodova, ali bolju gol-razliku.

Svakako da postoji veliki pritisak. Ja sam preuzeo ekipu koja je bila u teškoj situaciji. Svesno sam uzeo odgovornost, znam šta se od mene očekuje. Verujem u ovaj tim, ja sam trener i vođa, odgovornost je samo moja. Na utakmice koje nas čekaju u sledećih osam dana gledam kao na tri finala. Sav fokus nam je već neko vreme na tim mečevima. Dobro radimo, zadovoljan sam atmosferom i verujem da ćemo u ovim susretima ostvariti rezultate koji će nas odvesti u gornji deo tabele - rekao je Batak.

Ekipa Mladosti vezala je tri trijumfa, a i sam trener Nišlija zna da se radi o vrlo kvalitetnom i neugodnom protivniku.

Mladost je loše startovala ligu, ali je vremenom ušla u formu. To je iskusna i dobro organizovana ekipa, koja u svakom trenutku utakmice zna šta hoće. Oni su pobedili na poslednja tri meča, u velikom su usponu, tako da znamo šta nas očekuje. Međutim, ja gledam, pre svega, u moj tim. Analizirali smo sve vrline i mane Mladosti. I mi u poslednje vreme igramo sve bolje i bolje i mogu da kažem da sam optimista pre ovaj duel, u kojem ćemo dati sve od sebe da osvojimo tri boda pred našom publikom - istakao je Batak.

Timu Radničkog nedostajaće samo Filip Kasalica koji je suspendovan, dok su svi ostali fudbaleri zdravi i naći će se u konkurenciji za meč protiv Lučanaca.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pitam se pitam

    21:49 // 29. 10. 2021.

    Zadnji mec u Lucanima su nas pobedili, a utakmica sklonjena sa kladionice?!

  • Dusan

    20:06 // 29. 10. 2021.

    Cena karate ?

  • ђура

    16:25 // 29. 10. 2021.

    Само напред до нове победе .

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: