Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:51, 1. 2. 2018.

| Sport

Radnički upisao još dva remija na pripremama

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički Crvena zvezda
Superliga počinje sredinom februara, a Nišlije će po povratku na teren dočekati Bačku; foto: Vanja Keser

Niški fudbaleri trenutno su na pripremama u Turskoj, gde su do sada odigrali 4 utakmice, a sve su zavšrene nerešenim rezultatom. Tako je Radnički, nakon remija sa bugarskim ekipama Botev i Vereja, utakmicu sa češkom Sigmom završio rezultatom 1:1, a meč sa korejskim Deažonom odigrao bez golova.

U utakmici sa trećeplasiranom ekipom češkog prvenstva, Radnički je bio bolji rival tokom prvog poluvremena, što je krunisano prvencem Siniše Babića u dresu Nišlija u 25. minutu. Loptu mu je dodao Saša Stojanović, a novajlija je utrčao u prazan prostor i rutinski postigao pogodak.

Ipak, u 68. minutu primili su izjednačujući pogodak, a tako se i završio taj meč.

Dan kasnije, njihov protivnik je bio Deažon, a oba tima su uspela da sačuvaju svoje mreže. Među fudbalerima koji su tada nastupili za Radnički, kako prenose trenera Bobana Dmitrovića na klupskom sajtu, bili su i Žilbert i Radović. Ipak, strateg nije bio zadovoljan njihovim učinkom, pa je rekao da će im se klub zahvaliti.

Defanzivno smo odigrali korektno, sa dosta duela i trčanja. Osim dve šanse Mrkića, nismo uspeli da se nametnemo i uspostavimo igru koju smo planirali pre utakmice. Mislim da je ovo bila prilika za mlađe igrače da osete istočnjačku filozofiju fudbala - rekao je Dmitrović.

Što se tiče utakmice, koju je Radnički odigrao dan ranije, kako kažu u klubu, Dmitrović je uočio sitne greške, ali i mnoge dobre stvari u igri svog tima. On je naglasio da se momci mnogo zalažu, te da počinju da izgledaju onako kako bi trebalo kada krene Superliga.

Dan pred povratak na “Čair”, 4. februara, niški fudbaleri odigraće i poslednji prijateljski meč, u sklopu priprema za prolećni deo Superlige, a protivnik je ukrajinski Mariupol.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aperkat

    20:59 // 1. 2. 2018.

    @Desko- brate,batali fudbal,gledaj si Pink i Happy,tamo je sve najbolje!

  • DESKO CRNI

    10:24 // 1. 2. 2018.

    Ne greje me sunce.Bojim se sta kako I gde .Neko nam uvaljuje nekakve bezveze igrace a znamo da nemamo igraca koji moze odigrati kao Caki.Mislim da Toncev pod hitno otpusti sp.direktora I dovede sposobnijeg koji moze da pogodi nekog igraca.Jedina lepa vest da je cika Dejan iz Krusce postao director skole fudbala I radi zestoko.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: