Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:58, 14. 4. 2018.

| Sport

Radnički uz penal i 2 igrača više savladao Čukarički

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnicki Partizan
Radnički sada ima 28 bodova; foto: Vanja Keser

Iako je Čukarički prvi poveo u meču 1. kola plej-ofa Superlige, Radnički je uspeo da u drugom poluvremenu preokrene i na kraju slavi sa 3:2. Osim preokreta, meč su obeležila i dva crvena kartona za igrače Beograđana i penal za niške fudbalere.

U jednom trenutku tokom utakmice, kako prenose nacionalni mediji, igrači Čukaričkog su posedali na travu nezadovoljni suđenjem. Ipak, minut kasnije nastavili su meč. Isključen je i pomoćni trener Beograđana Dragan Šarac, dok je Darko Zorić na nosilima iznet sa terena u 9. minutu, nakon duela sa jednim od igrača Radničkog.

Nije mnogo prilika viđeno u prvom delu meča, a Beograđani su jedini šut ka golu poslali u nadoknadi vremena i pogodili, a strelac je bio Asmir Kajević. U drugom poluvremenu je mnogo drugačija situacija bila, napadala su oba tima, ali Nišlije mnogo više.

Pet minuta nakon pauze Miladin Stevanović je zbog starta nad Markom Mrkićem dobio drugi žuti karton, te je morao da napusti teren, a odmah potom Radničkom je dosuđen penal, koji je u izjednačenje pretvorio Siniša Babić.

U 73. minutu i Darko Puškarić iz Čukaričkog morao je da napusti teren, zbog starta nad Milanom Pavkovim, pa je domaćem sastavu preostalo samo da se brani sa dva igrača manje. Tri minuta kasnije gosti su to i iskoristili i golom Aleksandra Subića po prvi put na meču poveli.

Ni tu nisu stale Nišlije, pošto je ubrzo prednost Radničkog porasla na 3:1, nakon pogotka Dušana Mićića, ali je samo 2 minuta kasnije Marku Dociću pošlo za rukom da smanji na 3:2.

Nišlije su se sada popele na 3. poziciju, mada petoplasirani Spartak još nije odigrao svoj meč 1. kola plej-ofa.

U sledećem kolu, Nišlije će na "Čairu" dočekati Crvenu zvezdu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aca

    18:05 // 16. 4. 2018.

    Sve je namesteno dzabe placamo ulaznicu!

  • Gargamel

    17:59 // 15. 4. 2018.

    Oni Radničkom Evropu, grad Niš njima aerodrom....

  • Snezana Simić

    17:45 // 15. 4. 2018.

    FK Radnički je imao 10 uzastopnih pobeda. Da li to može da se namesti. Sa Napretkom su imali istu situaciju. Njihov igrač je faulirao igrača Napretka i dobio drugi žuti i crveni karton, s toga su ostali sa 10 igrača i izgubili. Da li je to Tončev nasmestio???

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: