Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:43, 26. 4. 2018.

| Sport

Radnički vodio, ali na kraju izgubio od Partizana

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Caki Pavkov Radnički Čair
Radnički je sada na 5. poziciji sa 2 boda zaostatka za Voždovcem i 6 za Spartakom; foto: Vanja Keser

Kao i u prošlom meču protiv Crvene zvezde, Radnički se borio i imao svoje šanse i protiv Partizana, ali ponovo lopta nije htela u gol. Fudbaleri iz Niša su u 3. kolu plej-ofa izgubili u Beogradu od crno-belih sa 3:1 i sada zaostaju za trećeplasiranim Spartakom čak 6 bodova.

Koban je za Nišlije po ko zna koji put bio Đorđe Ivanović, koji je dao dva gola i imao još jednu asistenciju.

Prvu ozbiljniju priliku imao je Radnički u 12. minutu, kada je Siniša Babić uputio opasan šut, ali je golman Marko Jovičić odlično reagovao i sprečio Nišlije da povedu. Ipak, to mu nije pošlo za rukom samo minut kasnije. Nakon kornera lopta je otišla na drugu stranu Slaviši Stojanoviću, on je centrirao, a Pavkov poslao u mrežu.

Samo je 3 minuta Radnički vodio. Opasno su se približili crno-beli kaznenom prostoru gostiju, Đorđe Ivanović je šutirao, Bojan Šaranov odbranio prvi udarac, ali je tu pao, a lopta je ostala u terenu, pa je bivši napadač Spartaka iz ugla poslao u mrežu za novo izjednačenje.

Lep fudbal, sa mnogo prilika viđen je u nastavku, ali su gosti klonuli u završnici, a napadi domaćih postali sve opasniji. Novu šansu dočekao je Ivanović nakon centaršuta Zorana Tošića u 44. minutu, pošto je prevario Miloša Petrovića i veoma lepo šutnuo loptu, koja je završila u golu Radničkog.

Još jednu situaciju pretvorila je u gol kombinacija Ivanović – Tošić u 57. minutu meča, samo je ovog puta strelac bio popularni Bambi.

Nisu posustajale Nišlije uprkos ubedljivom vođstvu rivala od 3:1. Nedugo pošto su primili treći gol, gostujući fudbaleri su stvorili sebi priliku da smanje zaostatak, ali je Siniša Babić pogodio stativu uprkos praznom golu pred njim.

Iako su u drugom delu meča gostujući fudbaleri bili ti koji su imali veći posed lopte i više napadali, nisu imali sreće, a i dosta su promašivali, pa se meč završio sa 3:1.

Sledeće kolo na programu je u nedelju, 29. aprila, a Radnički će na "Čairu" dočekati Voždovac.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aperkat

    16:48 // 27. 4. 2018.

    @Kokan-Kad si filijala CRVENE zvezde,neka ti ona pomaze!Partizanova filijala je Teleoptik

  • Aca

    13:11 // 27. 4. 2018.

    Naravno kada dovode neke anonimuse koji igrali po zonama...

  • meraklija pravi

    11:02 // 27. 4. 2018.

    najvece zlo u radnickom pored zamrznutog i trenera je veciti sportski direktor koji svima kopa jamu a jedini opstaje u klubu...napolje odlazi

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: