Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:26, 4. 12. 2012.

Radnički završio polusezonu na 12. mestu

radnicki-ekipa.jpg

Fudbalski klub Radnički iz Niša završio je polusezonu na 12. mestu Superlige sa 14 bodova posle 15 utakmica. Ispušteni su neki bodovi, ali i ostvareno je više od očekivanog.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ratatata

    14:56 // 4. 12. 2012.

    Aca Jovanovic !

    • Johny

      16:46 // 4. 12. 2012.

      Najjaci lik od kad pratim Radnicki,a sutra pozivam sve na KK Konstantin u Duska Radovica

  • Meraklija iz centar

    15:52 // 4. 12. 2012.

    nazalost,trebamo da se zadovoljimo ovim mestom,iako je moglo i bolje.mada,idemo dalje,na pocetku drugog dela sezone imamo potencijala da uzmemo dobar broj bodova protiv pazara,hajduka,bsk-a.

  • Nikola

    16:06 // 4. 12. 2012.

    Ovom prilikom želim da se zahvalim igračima i upravi što su nam omogućili da posle dugih 9 godina pauze Radnički gledamo u našem najjačem fudbalskom klupskom takmičenju.
    Bilo je problema i biće ih sigurno još, ali sve u svemu , svako normalan i realan treba da bude zadovoljan trenutnim stanjem na tabeli. Ne zaboravimo krajnji cilj za ovu sezonu, a to je opstanak u elitnom takmičenju.
    Ova pauza može lepo da se iskoristi za analizu svega urađenog (i propuštenog) , da se malo igrači odmore, ali i da se izvuku pouke da nam se ne dešavaju jeftine greške zbog kojih smo gubili utakmice i bodove i ako se sve to prevaziđe, verujem da će rezultati na proleće biti bolji.
    Poruka svim Nišlijama kojima je Radnički u srcu: navijajte za svoj klub i pružite mu bezrezervnu podršku i kad dobija i kad gubi, jer jedan je Radnički, takav kakav je,mi boljeg nemamo!

  • meraklija 68

    17:53 // 4. 12. 2012.

    Dopuna ankete:

    26.PURKO............ 4235/ 268.75%

  • Бане

    20:01 // 4. 12. 2012.

    Да је лоше ,лоше је мада се после онаквих припрема и познате беспарице и било за очекивати овако нешто.За то је највише одговоран менаџмент клуба (наравно ако то уопште постоји у Радничком).Једноставно ,људи који воде овај клуб нису способни или оспособљени за посао који раде.Клуб у Супер лиги а да нема генералног спонзора је једноставно неозбиљно.Друго ,играчки кадар је и више него танак без обзира на све симпатије које имамо према појединим играчима ипак је већини лимит 2.лига ,а чини се и тренеру.Илић јесте био сјајан играч али као тренер није ни близу тог нивоа.Све у свему борба за опстанак биће целог пролећа мада ако се не добију Пазар и Кула у прва два кола немамо шта да тражимо даље.

    • meraklija

      12:33 // 14. 12. 2012.

      E Bane,bane,poima nemas.Nemoj da bez tacnih informacija izjavljujes bilo sta.Ekipa je ove godine napravljena od igraca koji ne bi nigde mogli da igraju(oni koje je strucni stab hteo nisu zeleli da ostanu ili dodju u ovaj i ovakav Radnicki).Pobede koje je ostvario klub direktno su rezultat Iliceve upornosti,znanja,maksimuma koje je kako je umeo i znao,izvukao iz ovih kakvih takvih igraca.Da nije bilo njega zapitaj se kako bi izgledao Radnicki ove godine.Sto se tice njegovog trnerskog znanja izadji malo na internet pa pogledaj kog je trenirao,sta je trenirao,sa kim je trenirao.Samo u ovom gradu i nigde vise,nase ljude rodjene Nislije,omalovazavamo i umanjujemo njihove uspehe.Zelim Radnickom uspeh,da se pored svih problema izbore i ostanu u super ligi.Kao sto je Radnicki prepoznatljiv po NIsu,tako je i Nis prepoznatljiv po Radnickom,lako je kritikovati i deliti savete,ali da li smo i mi ucinili nesto da pomognemo tim momcima.Razmisli.

  • Johny

    15:09 // 5. 12. 2012.

    Radnicki Pirot igra 3 ligu i ima 60 miliona budzet

    • Nislija

      22:00 // 5. 12. 2012.

      Grad je stao u potpunosti iza njih,sto i nije slucaj kod nas na zalost,ma da verujte da je gradski budzet trenutno u ocajnom stanju,tako da i ovo malo sto daju nije lose. Uglavnom niski Radnicki zasluzuje mnogo vise!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: