Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:49, 23. 1. 2012.

Radničkom 9 miliona od Grada

fk radnicki centar

Fudbalski klub Radnički dobiće 9 miliona od Grada što je najveći deo sredstava za stimulativno finansiranje aktivnosti sportskih organizacija.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Meraklija

    14:58 // 23. 1. 2012.

    Od koga je i previse je.

  • manfo gimi

    16:09 // 24. 1. 2012.

    a plivanje jedna velika 0, sramota !

  • Osramocen

    14:55 // 23. 1. 2012.

    "Sledeći na listi sa 5 i po miliona je Sinđelić koji je u ISTOM RANGU TAKMICENJA, ali je polusezonu završio na 16. mestu."
    Radnicki ce igrati Super ligu, to je jasno kao dan, samo mi nikako ne ide u glavu kako je neko mogao da da nekom vece pare a igra u istom rangu takmicenja?Radnicki ima veci klub prijatelja nego Sindjelic,a isti Sindjelic je sada profesionalni klub kao i Radnicki(Istorija na stranu, TRENUTNO su u istoj ligi).Ne vidim razlog zasto bi se njemu davale vece pare.Pa razlika u rukometnim klubovima Zelje i Naise je samo milion... OVO JE SRAMOTA ZA SIMONOVICA!!!!

    • Gradjanin

      22:03 // 23. 1. 2012.

      A najveca sramota je ovaj Konstantin, ljudi dobili 5 miliona a igraju... koju bese ligu, koji sport, oni zasluzuju 5 miliona ma daj... sramota

  • Slavoljub

    22:45 // 23. 1. 2012.

    Da li ce Radnicki uspeti da udje u Super ligu, videcemo?Kako nije sramota Gradonacelnika da 5000000 dodeli OKK Konstantin a milion manje Naisi.Da li ocekuju utopiju, da kosarkasi udju u prvu ligu i kasnije igraju plej of ? Mozda gresimo svi mi koji kritikujemo Gradonacelnika.On je na vlasti samo jedan mandat a njegova desna ruka, covek bez koga nas grad ne moze, Gospodin Radovic, vedri i oblaci niskim sportom i , nazalost, ne samo sportom.
    Lepo je da Nis ima predstavnika u najjacoj kosarkaskoj ligi u Srbiji, ali da li ima igracki kadar za to, ili ce ovaj novac oteci niz Nisavu ?

  • car Konstantin

    10:56 // 24. 1. 2012.

    Gradonačelnik je izgleda sam sebi odrezao najviše pošto je isti predsednik Radničkog. Očekivao sam više za Kinezis jer zasližuju momci a Želja sa 5.5 miliona može samo da se opet ugasi jer je već za januar u blokadi 2 miliona. E kume kume...

  • Pera

    23:33 // 24. 1. 2012.

    lopovi

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: