Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:29, 5. 5. 2021.

| Sport

Radničkom bod na Karađorđu

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
VAK_9042
Bod u Novom Sadu; foto: Vanja Keser

Fudbaleri niškog Radničkog odigrali su nerešeno 0:0 u Novom Sadu protiv Vojvodine susret 35. kola Superlige Srbije. Nišlije su ostale van zone ispadanja, a već četvrti meč ne znaju za poraz.

Posle negativne serije kao da se fudbaleri Radničkog polako vraćaju na pravi kolosek i što je najvažnije u ovom momentu, osvajaju bodove vredne spasa. Nišlije četvrti meč zaredom nisu primile gol i iz Novog Sada se vraćaju sa jednim osvojenim bodom.

U prvom delu susreta niški tim imao je veći posed lopte i više od igre, a podmlađeni sastav Nenada Lalatovića sa druge strane čekao je svoje prilike iz kontranapada. Uglavnom su oba tima pretila sa distance, a Radnički je pokušavao preko Đuričkovića, Pantelića i Kasalice. Sa druge strane, Vojvodina je u finišu poluvremena imala najbolju priliku kada je sa ivice kaznenog prostora preko gola šutirao Zukić.

U drugom delu, može se reći da je bilo nešto interesantije, ali su mreže i dalje mirovale. Već u 48. minutu Radnički je imao dobru priliku, ali je lopta otišla pored gola, dok je Vojvodina probala nakon prekida, kada su dobro intervenisali defanzivci Nišlija. Na isteku sat vremena igre videli smo možda i najbolje prilike. Kasalica je na jednoj strani šutirao preko gola, dok je na drugoj Veljko Simić u izgledoj situaciji poslao takođe loptu iznad prečke.

Deset minuta pre kraja susreta Radnički ostaje sa igračem manje. Ognjen Đuričin je pokušao da iscenira penal, nije mu to prošlo kod sudije Pavla Tomića, koji mu pokazuje drugi žuti karton i isključuje ga. Đuričin je i prvi karton dobio u protivničkom kaznenom prstoru, kada je u pokušaju da dođe do lopte neoprezno zakačio Maksimovića.

Do kraja meča se rezultat nije menjao, a isključen je i trener Radničkog Aleksandar Stanković. On je usled nezadovoljstva suđenjem ubacio flašicu vode na teren, pa
je pre ostalih morao da napusti klupu. Radnički nakon ovog boda ima 44 i nalazi se na 12. mestu na tabeli. U narednom kolu u Niš dolazi Rad, koji je prvi "ispod crte“ sa 42 osvojena boda. Taj duel na programu je u nedelju.


Superliga Srbije 35. kolo: VOJVODINA - RADNIČKI NIŠ 0:0

Stadion: „Karađorđe“ Novi Sad

Sudija: Pavle Tomić

Žuti kartoni: Kovačević (Vojvodina) - Đuričin (Radnički)

Crveni karton: Đuričin (drugi žuti karton) i Aleksandar Stanković - Radnički

VOJVODINA: Toroman – Stojković, Maksimović, Kovačević (od 46. Saničanin), Devetak – Topić, Miletić (od 64. Andrić) – Noveski (od 79. Vukadinović), Simić (od 68. Gemović), Zukić - Mrkaić

RADNIČKI NIŠ: Kojić – Aksentijević, Bjeličić, Stevanović, Stanković – Pantelić (od 65. Petrović), Kovačević – Đuričković, Živković (od 52. minuta Đuričin), Trifunović (od 57. Ćirković) – Kasalica

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Jovan

    00:45 // 6. 5. 2021.

    0:0 u Surdulici
    0:0 u Novom Sadu
    Stadion 0
    Uprava 0
    Trener 0
    Navijaca 0 (zbog korone)
    Protiv Rada svi u bunker za 0:0 da odbranimo 12. (!) mesto...
    Sve u svemu sezona 0.

  • Izbori

    21:26 // 5. 5. 2021.

    I zvezda nije mogla da pobedi rad...bice velika bitka....

    • Razbibriga

      21:17 // 6. 5. 2021.

      Mi smo drugi tim zvezde, ce se smiluju,valjda ?

  • Roki

    19:54 // 5. 5. 2021.

    Poklonise Nam Novosadjani bod.Hvala im.Ni podmladjeni sastav ne mogu da pobede.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: