Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:32, 26. 4. 2012.

Radničkom preti kazna

fk radnicki foto: Bratislav Stevanović

Zbog bacanja flašica na teren sa tribina na meču između Radničkog i Novog Sada na Delijskom Visu niški klub može biti kažnjen, potvrđeno u Udruženju Prve lige.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • NIšlija

    20:02 // 26. 4. 2012.

    Hahahahhaha pa i da kazne sa igranjem pred praznim tribinama Radnički neće biti bez podrške jer stadion je takav da može da se gleda fudbal i bez ulaska na stadion!!

  • Ultras Nis

    20:25 // 26. 4. 2012.

    JEDAN JE BANKOVIC ZORAN ! ! !
    Dusmani mozete samo da slusate dok pevamo "A SAD ADIO" !

  • Jужнопругаш

    20:25 // 26. 4. 2012.

    "ali i jedna puna, koja je pogodila u glavu četvrtog sudiju i predstavnika Novog Sada"
    Кенедија је убио "магични" метак, а код нас "магична" флаша удара двојицу одједном (и то наравно бар једног у главу)! Море сиктер бре бандо крушевачко-београдска!

  • Navijac

    21:09 // 26. 4. 2012.

    Glavni krivac za sva desavanja na terenu je glavni sudija , da je lepo svirao jedan penal u prvom poluvremenu u dve sporne situacije niceg loseg nebi bilo.Novosadjani nisu presli centar, nebi bilo tenzije u drugom poluvremenu i sve bi se zavrsilo bez problema.Jos nemogu da shvatim da svaki sudija koji dodje u Nis sudi kako sudi.Niko ne trazi domacinsko sudjenje ali Radnicki u najmanju ruku zasluzuje posteno sudjenje.Isti scenario je bio i protiv Bezanije.Ali nemoze nam niko nista JSL je tu!!!Jedan je REAL !!!

  • nesa meraklija

    23:09 // 26. 4. 2012.

    Pa ovaj delegat stvarno nije normalan....Posle onakvog sudjenja on tvrdi da je sudjenje bilo dobro a da su 3000 ljudi na stadionu bili ludi sto su imali primedbe na sudjenje...I u ovoj utakmici se videlo da nas niko ne gura u super ligu kao sto tvrde pojedine budale jer nama ni u jednoj utakmici sudije nisu pomogle a u nekoliko su nas drasticno ostetile a to sto smo i dalje prvi na tabeli to je zahvaljujuci ovim dobrim fudbalerima koji ostavljaju srce na terenu. Momci svaka vam cast!!! Vi ste ponos ovog grada....

  • mixa

    00:05 // 27. 4. 2012.

    superliga jedva čeka radnički da bude kompletna,superselskaliga!

    • Јужнопругаш

      07:22 // 27. 4. 2012.

      Ма, потпуно си у праву! Најбоље да играју само браонградски, пардон - београдки клубови и евентулно по који аутономашки. Ех, то би онда била права градска, усудио бих се чак рећи еуропејска лига. Ох, снови, пусти снови...!

  • Real Sa Nisave

    00:42 // 27. 4. 2012.

    Kaznice nas s namerom samo da bi se Napredak docekao pred praznim tribinama!
    Valjda ce sada konacno da umuknu svi koje se proseravaju kako neko gura Radnicki.
    Guraju ga nasi igraci svojim igrama i srcem, i ako nam je klub u totalnom organizacionom rasulu!
    Svaka im cast!!!!!

  • Neko Drugi

    00:59 // 27. 4. 2012.

    Ti sto pricaju da nas neko gura u JSL bi mogli da navedu neku utakmicu gde je Radnicki forsiran od bilo koga.A mogli bi ti isti za promenu da dodju i odgledaju nekad neku utakmicu uzivo na stadionu...

  • BRUKA I SRAMOTA

    00:59 // 27. 4. 2012.

    Kazna odigravanja 2 utakmice bez prisustva publike bila bi sramotna. POGLEDAJTE STA SE SVE RADI PO BEOGRADU,NOVOM PAZARU... AKO ZBOG 2 "POLULITARSKE FLASICE" TREBA JUZNJACKI DERBI DA GLEDAMO SA OKOLNOG BRDA ONDA NAM NE TREBA VISE NI SAVEZ NI SUPER LIGA NISTA! NIJEDAN KLUB NE MOZE POSTENO DA UDJE U SUPER LIGU! ZASTO SE FUDBAL IGRA AKO SE SVE ZNA UNAPRED? MOZETE DA MRZITE NIS KOLIKO HOCETE,ALI SUPER LIGA SE OD AVGUSTA IGRA I U NISU NA NOVOM CAIRU !!! TAKODJE GLEDACE SE PRAVI FUDBAL A NE SUDIJSKI VALCER KOJI SVE CESCE GLEDAMO U DOMACEM PRVENSTVU !
    MOMCI SVAKA VAM CAST NA POBEDI PROTIV NOVOG SADA ! TAKO SE BORI ZA KLUB! VI STE PONOS OVOG GRADA I MERAKLIJE SU UVEK TU ZA VAS !
    RADNICKI NIS 1923 !!!

  • rade meraklija

    08:51 // 27. 4. 2012.

    miskovicu lopovcino, tako se ne stize u elitno drustvo! dokaz da nam je UEFA spravom skrenula paznju na namestanje utakmica.. kada to rade u drugoj ligi sta li ce biti u prvoj.. znaci li to da Napredak mora da udje i to izgleda kao prvi, a verovatno ce i odmah biti prvak u eliti?? samo nikome to nece trajati pa ni tebi, zao mi je kluba kao sto je Napredak, ima tradiciju a dozvoljava da ga sroza jedna ljudska kreatura!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: