Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:30, 22. 5. 2022.

| Sport

Radničkom protiv Partizana potreban bod da osigura izlazak na evropsku scenu

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
Radnički
Radnički danas igra odlučujuću utakmicu za Evropu; foto: JV / Vanja Keser

U poslednjoj utakmici Superlige Srbije fudbaleri Radničkog iz Niša gostovaće ekipi Partizana, a utakmica koja će odlučiti hoće li Nišlije u kvalifikacije za UEFA Ligu Konferencija počinje u 18:30.

Borbu za četvrto mesto vode tri tima, a željenu poziciju trenutno drži Radnički sa 51 bodom, Voždovac je peti sa 49 i gostovaće Crvenoj zvezdi, dok će TSC
sa 48 bodova u poslednjem kolu čekati Vojvodinu na svom terenu.

Radničkom će u poslednjem kolu biti potreban samo bod na izuzetno teškom gostovanju u Humskoj kako ne bi zavisio od ostalih rezultata.

Došli smo do ciljne ravnine i sada treba da napravimo završni korak u utakmici koja je za nas jedno veliko finale. Sami se pitamo, a to smo i želeli. Partizan je ove sezone bio prilično ubedljiv, retko je gubio bodove, ali da nije nemoguće ostati neporažen na njegovom stadionu pokazali su Proleter i Napredak. Moramo biti fokusirani, moramo da gledamo samo sebe i kako da uzmemo makar taj jedan bod. Dobro smo radili tokom ove sedmice, ekipa je spremna i motivisana, a od startera će nam nedostajati samo Savić - rekao je Radoslav Batak, trener Radničkog.

Naglašava da ga rezultati na drugim terenima neće zanimati dok bude trajala utakmica na stadionu Partizana na kojoj će glavni sudija biti Milan Stefanović, dok će u VAR sobi biti Milan Mitić.

U slučaju da Radnički izgubi od Partizana i dalje postoji šansa da zaigra na međunarodnoj sceni, pod uslovom da TSC ne pobedi Vojvodinu, kao ni Voždovac Zvezdu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zvezdaš

    18:11 // 22. 5. 2022.

    Radničkom nije mesto u Evropi. Zna se ko igra evropu, samo jača polovina Srbije, od Batočine pa nagore. Ovu ostalu sirotinju treba spojiti sa kosovskom ligom. Tamo možda nišlije budu i četvrte.

  • gari

    14:37 // 22. 5. 2022.

    Koliko su bodova dundjeri prodali u Nišu???? Bar jedno 8 !!!!!!!
    I sad ćete da se vadite protiv Partizana u BG!?!?!
    UPRAVA NAPOLJE, A FUDBALSKI "ENTUZIJASTI" U NIŽI RANG "NA ŠKOLOVANJE"( ako primaju penzionere)!!!!!???

  • Gaga

    11:10 // 22. 5. 2022.

    Ovaj Tim"Radnickog",Ako ostane na okupu,Tek ce,u sledecoj sezoni,pokazati svoju pravu vrednost,a tada je I 100-godisnjica kluba.Danas,Kako bude,Bice!?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: