Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:06, 4. 4. 2018.

| Sport

Radnik na teškom gostovanju u Subotici

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik
Prvog vikenda nakon uskršnjih praznika kreće plej-aut; foto: FK Radnik Surdulica

Najteži poraz ove sezone Spartaku naneo je Radnik u Surdulici, a južnjaci se nadaju da će moći do bodova i u Subotici, u poslednjem kolu Superlige. Iako je izvesno da će se Subotičani nadmetati u plej-ofu, a Surduličani u plej-autu, i jednima i drugima bodovi u meču zakazanom za 5. april mnogo znače.

Ekipa iz Surdulice trenutno je na 9. poziciji, što će reći da je predvodnik “donjeg doma”. Ipak, za petama su joj Mladost i Zemun, koji imaju samo po bod manje. Sa druge strane, Spartak je peti, sa istim brojem bodova kao šestoplasirani Voždovac.

Trerner Radnika Simo Krunić ponovo je istakao da je za njih plej-aut već počeo, te im svaki bod u borbi za opstanak mnogo znači. Što se sastava sa kojim će Surduličani izaći na ovaj meč tiče, neki od igrača imaju manje povrede, pa je još neizvesno ko će se naći u startnoj postavi.

Ekipa Spartaka je pokazala u ovoj godini da igra najlepši fudbal u Srbiji, potrebni su im bodovi u plej-ofu, te će učiniti sve da nas pobede. Sa druge strane mi moramo da damo sve od sebe i u Surdulicu donesemo ako ne sva tri, onda bar bod sa ove utakmice - kaže trener Simo Krunić.

Gledajući poslednje dve sezone, koliko se nadmeću u Superligi, dueli ova dva tima mahom su bili neizvesni. Zapravo, najubedljivije pobede viđene su u poslednja dva meča - ove sezone kada je Radnik slavio sa 5:1 i u plej-autu prošle, kada je pobedio sa 3:0.

Utakmica je zakazana za 15 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: