Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:41, 22. 5. 2017.

| Sport

Radnik odigrao nerešeno sa Borcem u Surdulici

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički i Radnik na Čairu
Radnik i sledeće sezone među elitom; foto: Vanja Keser

Motivisanom igrom u završnici utakmice, Radnik je u Surdulici uspeo da “izvuče” nerešen rezultat od 2:2 protiv Borca iz Čačka. Surduličani su sezonu završili na 11. mestu Superlige, dok su se gosti, zahvaljujući ovom remiju, izborili da ne ispadnu iz lige.

Prvi gol pao je u 9. minutu, kada je lopta sa strane stigla do Miloša Trifunovića, koji se nalazio pred protivničkim golom i samo je glavom prosledio u mrežu.

Ipak, gosti su uskoro izjednačili kada je, nakon prekida, Tiago da Silva odlično šutnuo loptu koja je udarcem o zemlju prevarila golmana Ognjena Čančarevića. On je uspeo da je udari, ali se odbila o stativu i završila iza njegovih leđa.

Usledio je niz vrlo loših reakcija pred golom i jednog i drugog tima, ali se onda ekipa iz Čačka konsolidovala i nakon dva opasna šuta, uspeli su da povedu pogotkom Stefana Mihajlovića. On je iskoristio što je prethodni šut oborio Čančarevića, a lopta se odbila pravo u njega, koji je poslao u prazan gol.

Krajem utakmice, Surduličani su organizovali nekoliko odličnih napada, ali je Saša Mišić bio odličan na golu. Ipak, poslednji je urodio plodom, 5 minuta pred kraj utakmice. Miloš Stanković je prošao pola terena po strani i dodao je Igoru Zlatanoviću, koji je pogodio za konačan rezultat od 2:2.   

Inače, iz najjačeg prvenstva ispali su Novi Pazar i Metalac. Timu iz Gornjeg Milanovca je za opstanak bilo potrebno da pobedi Pazarce u poslednjem kolu, što su i učinili, ali i da Borac izgubi u Surdulici.

Superliga, plej-aut, 7. kolo: Radnik - Borac 2:2 (1:1)

Gradski stadion u Surdulici

Gledalaca: 1000

Glavni sudija: Lazar Lukić

Strelci: Miloš Trifunović (9. minut), Igor Zlatanović (85. minut) za Radnik, Galvao Da Silva Tiago (28. minut) i Stefan Mihajlović (75. minut) za Borac.

Žuti kartoni: Nedeljko Vlahović (Radnik), Stefan Mihajlović i Stefan Drašković (Borac)

Crveni karton: Stefan Drašković (Borac) u 53. minutu

Radnik: Čančarević, Mladenović, Milovanović, Vlahović, Adamović (od 76. Stanković), Kyeremeh (od 73. Zlatanović), Radović, Gojković (od 60. Đorić), Pejčić, Trifunović i Žarković

Borac: Mišić, Obradović, Sajčić, Kostić, Ignjatijević, Drašković, Tiago, Mihajlović (od 78. Stanković), Zoćević (od 57. Marković), Marinković i Jovanović (od 83. Anđelković)

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: