Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:45, 1. 9. 2018.

| Sport

Radnik želi da prekine niz od tri poraza

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Radnik Surdulica
Radnik ćeli da prekine negativnu seriju; foto: FK Radnik Surdulica

Sa pomoćnim trenerom na klupi, umesto nedavno smenjenog Mladena Dodića, i visokim ambicijama fudbaleri surduličkog Radnika dočekuju debitanta u Superligi ekipu Proletera. Meč u Surdulici u okviru 7. kolu Superlige na programu je u subotu, 1. septembra.

Radnik, koji je u četvrtak smenio trenera Mladena Dodića, u subotu će predvoditi pomoćni trener Goran Jocić, a imenovanje novog šefa struke očekuje se naredne nedelje, kako kažu u timu iz Surdulice. Radnik, koji zauzima 13. poziciju, u subotu će pokušati da prekine niz od tri meča na kojima je pretrpeo poraze.

Ušli smo u rezultatsku krizu, pokušaćemo da izađemo već u subotu uveče. Znamo šta nas očekuje i kakav protivnik nam dolazi. Spremamo se, analizirali smo protivnika, ali i naše propuste i probleme koji su bili evidentni. Igrači su prihvatili nove zahteve. Neće biti drastičnih promena što se tiče igrača, ali hoće u zahtevima i stilu igre - kaže Jocić.

Kadrovskih problema u Radniku ima, pa će Jocić biti prinuđen da malo promeni sastav u odnosu na ranije mečeve.

Imam jednu ili dve dileme. Povređeni su Nikolić, Stanković i Radović, ali mi time ne tražimo alibi. Momci koji budu počeli meč, igraće jako i pokušaćemo da ostvarimo dobar rezultat, a za nas je to pobeda - dodaje Jocić.

Kapiten Miloš Milovanović dobro poznaje subotnjeg protivnika koji je na osmoj poziciji sa dva trijumfa, jednim remijem i tri poraza, od čega je dva pretrpeo u prethodna dva kola.

Dođao je red da se vadimo, a to je najteže u fudbalu. Naročito je teško jer nam dolazi jedna fudbalski pismena ekipa koju dobro poznajem. Proleter igra mnogo lep fudbal i sa tim stilom je došao gde se trenutno nalazi. Daćemo svi sve od sebe da bismo došli do željenog rezultata, a to su tri boda - kaže Milovanović.

Ulaznice za meč mogu se nabaviti na dan utakmice na blagajni u centru grada od 10 do 14 sati, kao i na blagajni stadiona od 17 sati do početka utakmice. Cene su strandardne - 200 dinara za istok i 100 dinara za zapad.

Utakmica počinje u 20 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: