Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:28, 7. 6. 2018.

| Sport

Radonjić i Živković: Ponosni smo na grad iz koga dolazimo

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radonjić Živković
Za 22-godišnjacima iz Niša su uspešne klupske sezone u Benfici i Crvenoj zvezdi; foto: print screen/youtube

Prvi put će Nemanja Radonjić i Andrija Živković nastupiti za seniorsku reprezentaciju na nekom prvenstvu, a s obzirom na to da su među najmlađima u nacionalnom timu, Nišlije kažu da očekuju da će na teren ulaziti sa klupe, ali i da će moći da prelome. Fudbaleri, koji se uveliko pripremaju za Svetsko prvenstvo, kažu i da su ponosni na rodni Niš, kao i da su oni njegov ponos.

22-godišnjaci iz Niša su među najmlađim igračima u reprezentaciji i od njih se očekuje da budu stubovi selekcije u budućnosti. Iako na ovom Svetskom prvesntvu očekuje šansu sa klupe, Radonjić nakon odlične sezone u Crvenoj zvezdi veruje da će i u nacionalnom timu moći da napravi razliku.

Mislim da sam tu kao najmlađi da se dokazujem, da treba još da radim, pa ćemo videti dalje šta će biti i kako. Najmlađi sam, verovatno da ću da budem kao neki džoker sa klupe, što bi se reklo, i ja i Andrija (Živković). Spremamo se polako za Kostariku, pa ćemo videti - sipričao je Radonjić.

Srbija je već odigrala jednu pripremnu utakmicu, a obojica Nišlija su dobila šansu u startnoj postavi, s obzirom na to da je selektor Mladen Krstajić “promešao karte”. Proveli su na terenu protiv Čilea nešto više od sat vremena, a Radonjić je imao i par odličnih poteza.

Malo se oseća trema, ali pozitivna. Jedan sam od najmlađih i jedva čekam da vidim kako izgleda igrati Svetsko prvenstvo sa A reprezentacijom. Mislim da Radonjić i ja možemo da uđemo oko 70. minuta i prelomimo meč u našu korist. Mi kao najmlađi smo tu da donesemo svežinu jer smo puni snage. Sve što se bude tražilo od nas ćemo ispuniti – kaže Živković.

Niški fudbaleri, kako prenosi Žurnal, osvrnuli su se i na rodni grad.

Naravno da smo ponos grada. Predstavljamo Srbiju, pre svega, ali ponosni smo i na grad iz kog dolazimo – rekao je Živković.

Smotra najboljih reprezentacija sveta počinje za nedelju dana, ali će Srbi prvi meč odigrati kroz deset dana, a prvi rival je Kostarika. Pre nje, u subotu, 9. juna fudbaleri će imati i generalnu probu sa Bolivijom.

Nakon uspešne klupske sezone, Radonjić sa par poteza protiv Čilea nagovestio i uspešno reprezentativno leto

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bulevarac

    16:40 // 7. 6. 2018.

    Bravo momci veliko bravo. Sto se tice nas Nislija navijacemo za sve vas. Zelim vam puno sreće i hrabrosti.

  • Filipović

    14:01 // 7. 6. 2018.

    Znam momke. Svaka im čast. Uspeh su postigli zahvaljujući sopstvenom radu i talentu. Pratio sam ih od samog pocetka bavlkenja sportom. Zelim im puno uspeha. Veliki pozdrav momci...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: