Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:47, 26. 10. 2010.

Radović: "Nova hala nije uslov"

Miodrag Radović

Različiti stavovi Rukometnog saveza Srbije i Grada Niša oko uslova za organizaciju Evropskog prvenstva 2012. godine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • nikola

    19:37 // 26. 10. 2010.

    U Nisu su i na vlasti i u opoziciji sve sami nesposobni ljudi bez ikakvog uticaja u beogradskim krugovima,obicni uvlakaci i jeftini igraci na srpskoj politickoj sceni.Zbog toga nas Beograd uopste ne konstatuje.Nema nama boljitka sa ovakvim politickim sljamom. Kakva hala kakvo prvenstvo.

  • Max

    20:30 // 26. 10. 2010.

    Pa naravno da se ne slusaju, da se slusaju i da su svesni nekih stvari Nis bi imao halu i vec bi gradnja uveliko krenula jos kad je receno...Nije narod dugme pa cete kad je glasanje da delite propagandni materijal i pozivate na glasanje...ovo je prevrsilo svaku meru, stvarno je strasno kako ih vise nije sramota da ovaj narod prave budalama...

  • Nislija

    01:43 // 27. 10. 2010.

    samo se pitam za koga cemo da glasamo na sledecim izborima.... mozda za Nesu Gusku ili Djokicu Milovanovica i slicne izrode pored vec postojecih "strucnjaka"... a mozda se i Bosko Ristic vrati za Nis pa da nam on bude gradonacelnik? Vec je dosta dugo u Beogradu, mozda se usavrsio... Beee Beee

  • deyan

    08:36 // 27. 10. 2010.

    I sada se g. radović i ostali niški političari prave blesavi i počeće da se vade na priču o beogradizaciji
    (od beograda i beogradizacije propada srbija ali to nema veze u ovom konkretnom slučaju)
    Činjenica da stara hala ne ispunjava uslove im je poznata već odavno. Situacija oko hale (nove i stare) se dobro zna ali niko od niških vlasti nije preduzimao ništa osim što su se slikali za novine i davali neutemeljene izjave.
    Problem je u tome što su gradonačelnik Simonović (DS), M. Ilić (SPS) i njegovi saradnici B. Jovanović (G17) nesposobni poslušnici svojih stranačkih centrala i kao takvi u BG-u primaju naredjenja od kafe kuvarica u svojim strankama.

    A onda je lokalni G17 pokušao da podmuklo okrene priču u svoju korist (kao oni hoće ali lokalni DS neće a Dinkić je taj koji treba da da pare) pa su se gospoda posvađala i počela da prepucava preko novina. Povrh svega nastala je svadja i u lokalnom DS-u gde je jedno krilo lobiralo direktno protiv nove hale.
    I sad nam Beograd kriv ? jel' kriv i što su SVA niška JP u minusu ?

  • hm

    08:37 // 27. 10. 2010.

    Kako ga samo nije sramota ovako da laže!

    Predsednik organizacinog odbora rukometnog prvenstva je rekao da Niš neće biti domaćin a ovaj ovde prdaje maglu!
    http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/213882/Prvenstvo-Evrope-nece-biti-u-Nisu

    Mora da budeš mnogo velika ljiga da bi se kod nas bavio politikom!

    A vi "nezavisni" novinari slobodno cenzurišite!

  • A NIS-kude je taj Nis...

    09:22 // 27. 10. 2010.

    Alo bre gospodo iz gradske kuce jel vi mislite da je narod ovca da su Nislije zecevi ili mali misevi! Koga vi jos lazete SRAM VAS BILO ,nije izgubljeno bla bla bla! LAZETE VECNICE RADOVICU rukometno prvenstvo kao i sve ostalo je premesteno za Vojvodinu i to je jedino istina!

    Samo mi je zao sto jedan niski politicar rece da ce da pozove narod na ulice ako izgubimo halu i organizaciju prvenstva pa sad ucuta!!! Mislim da je vreme za ulicu i motku jer ovi sto imaju zuticu-A ZUTICA JE BOLEST PRLJAVIH RUKU drugacije nece otici !!!!!!!!!!!! SRAMOTA ZA NIS KAKVI GA VODE! Onaj bre Smiljko ispade bolji od ovih sto sad glume neke evropejce i demokrate.

  • Branka

    13:19 // 27. 10. 2010.

    Grad Niš sve dublje tone, a mi kojima je do njega stalo ništa od toga ne možemo da sprečimo... ili možda možemo? Dokle više da dozvoljavamo da nas vode pogrešni ljudi, a da mi pri tom samo gledamo kako pred našim očima sve nestaje. Po meni, nijednoj partiji ne bi trebalo dozvoliti da upravlja i donosi odluke ako se Nišlije koje su organizovane u odgovarajuću grupu gradjana sa tim ne slože. Moraju gradjani da imaju pravo da izraze svoj stav u samoj skupštini grada ali stav koji mora da se poštuje i koji ima težinu. Dajte da se udružimo. Moramo da zaštitimo naš grad od politikanata i nesposobnjakovića.

  • milan

    22:18 // 27. 10. 2010.

    Jos jedna bruka Nisa. zao mi je kad vidim ovakve vesti ali jos jednom smo pokazali da nismo ozbiljan grad. Sport je totalno zapusten u gradu i samo se pitam kad ce se ugasiti i ostali klubovi koji postoje... jedina svetla tacka je sindjelic trenutno a i on je na dobrom putu da nestane. a bila je lepa prilika da dobijemo jedno evropsko prvenstvo i novu halu. zalosno

  • Tasha

    15:55 // 28. 10. 2010.

    Zasto su sva javna preduzeca u Nisu u minusu? Zato sto im racuni u kafani za 15-20 osoba iznose 80.000 dinara! Eto zasto su u minusu! A gospoda novinari bi morali da se pozabave time.

    Sto se drugog dela tice, svasta ste pricali o Zoranu Zivkovicu, ali on je za sve ove izmislio politiku, jer je bio drugi covek svoje stranke i bio je slusan. A ovi sada - samo kafe kuvarice razgovaraju sa njima, kako rece neko.

  • Milorad

    16:22 // 26. 10. 2010.

    ne, nemamo devojku za udaju... imamo babu sa dve tri plastične operacije... uzmite je za ženu molim vas!!!

    Bože da li ova Gradska vlast nekada sluša sebe šta govori?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: