Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:42, 23. 8. 2012.

| Sport

Ranđelović: "Očekujem dobar rezultat"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
marko-randjelovic,-rsdnicki,-jagodina.jpg
Marko Ranđelović; foto: Slađan Alempijević

Fudbaleri Radničkog iz Niša u petak, 24. avgusta od 17:30h u Jagodini dočekuju Radnički iz Kragujevca u trećem kolu Superlige. Igrač niškog tima Marko Ranđelović očekuje pozitivan rezultat.

Niški Radnički će prvu utakmicu kao domaćin ove sezone u Superligi ipak odigrati daleko od kuće. Pošto stadion Čair nema uslova da na njemu bude odigrana utakmica, Nišlije su primorane da dočekaju imenjaka iz Kragujevca u Jagodini. Niški Radnički ima poraz i pobedu na startu sezone, dok su gosti iz dva meča osvojili samo bod.

- Poznajem ekipu protivnika, igrao sam protiv njih. Sa Kosarićem sam bio u Radu. Mogu da kažem da imaju iskusan tim, a rezultati im do sada nisu išli na ruku pa dolaze u Jagodinu motivisani - rekao je Marko Ranđelović, koji se vraća u tim posle pauze zbog crvenog kartona iz prvog kola.

Posle pobede nad Hajdukom u Kuli atmosfera u niškom timu je bolja.

- Bila je i do sada pozitivna atmosfera, ali sada je mnogo bolja. malo ko je očekivao dobar rezultat i pobedu u Kuli. Sada se lakše diše, očekujem dobar rezultat. To bi dovelo i više ljudi na Čair kada budemo igrali - istakao je Ranđelović.

Radnički će u Kuli izaći najverovatnije u sledećem sastavu: Miloš Perić, Zoran Pešić, Miloš Petrović, Marko Ranđelović, Predrag Stamenković, Bratislav Pejčić, Dušan Kolarević, Aleksandar Jovanović, Strahinja Petrović, Vladan Binić i Stevan Stefanović.

(/slika2)

Iako se meč ne igra u Nišu, navijači Radničkog će najverovatnije otići u Jagodinu u velikom broju i tako preneti bar deo atmosfere iz Niša. Utakmica počinje u 17:30h, a biće odigrana na Gradskom stadionu u Jagodini. Za one koji ne mogu da odu u Jagodinu, mogu da prate meč preko kanala Arenasport 1.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Meraklija

    19:09 // 23. 8. 2012.

    Полазак у петак у 14.00 часова код тврђаве испред "Гусара".ПРЕВОЗ БЕСПЛАТАН !!!

    Идемо Мераклије, инвазија на Јагодину...

  • Dubioza

    18:51 // 23. 8. 2012.

    Pocinje u 5ha ;)
    AJMO REAL!

    • Ljubica Stojanović

      19:03 // 23. 8. 2012.

      Pomereno je za 17:30h :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: