Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:20, 1. 12. 2016.

| Sport

Rastavac: Pokazali više želje i žara

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Odigrali dobru utakmicu; foto: Vanja Keser

Fudbaleri niškog Radničkog seriju od tri prvenstvena poraza prekinuli su remijem na Banjici protiv Rada, a trener Nišlija Milan Rastavac zadovoljan je prikazanom igrom svojih izabranika.

Nišlije su na stadionu “Kralj Petar I” vodile golom Milana Pavkova, ali su “građevinari” do izjednačenja došli pogotkom bivšeg igrača Radničkog Milana Ćuluma, a šef stručnog štaba Radničkog Milan Rastavac ističe da je zadovoljan partijom svojih fudbalera.

Pokazali smo znatno više nego na prethodnim gostovanjima. Kao prvenstveni zadatak ispred sebe smo postavili to da pokažemo malo više želje, žara, agresivnosti i mislim da smo to i ispunili. Mi smo ovaj meč dočekali u jednoj maloj rezultatskoj krizi i verovatno da iz nje nismo mogli da izađemo pobedom. Ovo je jedna međustepenica, bod je značajan, po šansama smo mogli do još nekog gola, ali šta je-tu je. Videli smo jednu dobru utakmicu u kojoj su oba tima pokazala da i znaju i hoće da igraju - rekao je on.

Posle 18 odigranih kola Radnički zauzima 6. mesto na tabeli sa 28 osvojenih bodova, a u narednom kolu dočekaće na svom Čairu poslednjeplasirani Borac iz Čačka. Taj meč biće odigran u nedelju 4. decembra u 13 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: