Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:11, 8. 7. 2021.

| Sport

Recko napustio Dinamo, novi trener Vranjanaca Saša Jovanović iz Niša

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Saša Jovanović
Novi trener Dinama; foto: arhiva/Srđan Marinković

Nakon suspenzije od 18 meseci iz srpskog fudbala, dosadašnji trener Dinama iz Vranja Dragan Antić Recko napustio je taj klub, a na njegovo mesto dolazi Nišlija Saša Jovanović.

Dinamo od danas ima novog šefa stručnog staba, u Vranje je stigao nekadašnji trener Zaplanjca i Sinđelića, koji je pre toga radio i u mlađim kategorijama u Realu sa Nišave i Radničkom.

Jovanović je trenersku karijeru otpočeo u Svrljigu, gde je proveo dve godine.

Rođen je 1979. godine u Nišu, radio je u školi fudbala Real u svom rodnom mestu 2015. godine gde je i bio do 2017. Po struci je diplomirani profesor fizičkog vaspitanja - saopštavaju iz Dinama.

Inače, Uprava Dinama uputila je javni poziv bivšim fudbalerima ovog tima da se, ukoliko žele, vrate i pomognu ekipi.

U novu sezonu ulaze kao srpskoligaš, sa minusom od 6 bodova. Početak priprema zakazan je za petak, 9. jul.


Antić: Napuštam Dinamo, želim da odmorim od svega

Na čelo kluba ostaje Reckov sin Marko Antić, a Dragan Antić Recko potvrđuje za Južne vesti da napušta klub. Dragan Antić Recko Napustio klub; foto: Vanja Keser

Napustio sam klub i biće tužbi protiv FSS-a zbog suspenzije koju sam dobio. Bilo je puno neistina u medijima, postoji snimak gde se vidi šta se stvarno dogodilo. Tužiću i delegata te utakmice u Kruševcu. Niko nije zaštitio ovaj klub, suspendovali su me da ne bi ostali u Prvoj ligi - kaže Antić.

Kaže da ima neke ponude iz inostranstva gde može da se bavi trenerskim poslom, ali da pre svega želi da odmori od fudbala.

Mnogo me je Dinamo koštao živaca i para. Na jesen ćemo videti šta i kako. Marko ostaje na čelu kluba, nećemo ga dati onima koji žele da ga unište - poručuje Recko.

Podsetimo, pre samo dve sezone Dinamo je igrao Superligu, a naredne sezone će se takmičiti u trećem po rangu takmičenju u zemlji.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan

    08:33 // 9. 7. 2021.

    Ovom Recku treba familiju iskoreniti iz fudbala a ne samo njega. Covek je nepopravljiv.

  • Mile

    21:01 // 8. 7. 2021.

    Zadnjih 5 godina , Više od polovine budžeta opredeljenog za sport odlazi Dinamu, klubu u kome igra 1(jedan) igrač iz grada Vranja.
    Zbogom pameti

  • OKAC Božica

    15:28 // 8. 7. 2021.

    Znaci oterani sudija ne miruje,doveo svog drugara kod Recka i spremaju nesto uzbudljivo..Ama nas si je Ninoslav najbolji.Uskoro bata Noca salje Ninoslava da bude posmatrac na evropske utakmice.MNOGO SMO SI JAKI.A Cvele se seli na Prvu ligu kao delegat,dosta je treće lige gledao.Boban Stojanović-Novica Tončev-Ninoslav Spasić .Probajte niški roštilj kod LAFA u Niš.Najbolji u regionu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: