Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

23:28, 16. 12. 2012.

| Sport

Rekonstruiše se i zapadna tribina Čaira

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
stadion-cair,-zapad,-avgust-2012.jpg

Budžetom Grada Niša za 2013. godinu predviđeno je 250 miliona dinara za rekonstrukciju zapadne tribine stadiona Čair.

Kao što je i ranije rekao gradonačelnik Niša Zoran Perišić, Grad je u obavezi da raspiše tender za rušenje i izgradnju zapadne tribine stadiona Čair koja će imati 9.500 mesta. Ipak, projektna dokumentacija za rušenje i izgradnju nove zapadne tribine nije urađena.

- Kao prvo, ja neću dozvoliti da se raspiše tender za kredit dok ne bude kompletna dokumentacija urađena. Dokumenatcija u ovom trenutku nije urađena, ali to je finansijski plan koji smo morali da imamo i na prihodovnoj i rashodovnoj strani. Da bismo ušli u to kreditno zaduženje, moraju da postoje jasno definisani zakonski uslovi, plan, projektna dokumentacija - istakao je Zoran Perišić, gradonačelnik.

On je dodao da dozvolu za izgradnju zapadne tribine ne daje Grad, nego Republika.

Za sada niko nije želeo da govori o rokovima za zavšetak tih radova na zapadnoj tribini, a kako je ranije rekao Perišić, rok za završetak južne, severne i istočne tribine je 28. decembar.

Rekonstrukcija severne, istočne i južne tribine stadiona Čair počela je krajem marta 2011. godine. Tada su srušene te tri tribine i do sada su izgrađene, postavljene stolice na severnoj i južnoj, delom i na istočnoj.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • moca meraklija

    20:41 // 17. 12. 2012.

    Ja verujem da ce da se gradi ali nisam optimista za koliko ce da se zavrsi.Inace, moram da prokomentarisem ulaganja grada u klub.To je 25 miliona dinara godisnje.Ako se zna sda Zajecar u Timok ulaze 34 miliona dinara onda mi je ovo smesno.Kragujevac , uzice i Jagodina ulazu od 40-50 miliona a mi ne mozemo tolko kao drugi najveci grad u Srbiji.Nije gradonacelnik kriv nego ljudi koji su zaduzili grad pre njega , on je zateko ogromne dugove i praznu kasu , on je najmanje kriv.

    • Jovan Kursula

      12:46 // 20. 12. 2012.

      Po zadnjem popisu treci najveci, sa debelim zaostatkom za drugim, na sledecem popisu za 10 godina, kako ovde privreda radi i svi emigriraju, bicemo 4. grad, i iza Kragujevca, koji nam je blizi po broju stanovnika nego sto je to 2. grad po velicini, Novi sad.

  • idd

    19:49 // 17. 12. 2012.

    sad ce se u ovom zimskom prelaznom roku uzeti nesto para za transfer jednog igraca...

  • palilulac

    18:35 // 17. 12. 2012.

    Ma ovi ne mogu da asvaltiraju ulicu od 100 m. sest meseci(Dobrile Trajkovica),a kamoli da zavrse stadion.Od toga nema nista,sve je stalo i trulo u ovom gradu.Ne vidi se jos uvek neko svetlo u ovom nasem tunelu.Dokle tako?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: