Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:30, 30. 9. 2013.

| Sport

Remi Balkanskog sa Aleksinčanima

Autor:Miroslav NackovIzvor:Južne vesti
foto-aleksov-i-nackov.jpg

U 7. kolu Niške zone fudbaleri Balkanskog odigrali su u Sportskom centru Park nerešeno 0:0 sa ekipom Napretka iz Aleksinca.

Sve dobro što su uradili u prvih 5 kola, fudbaleri Balkanskog prosuli su za 90 minuta protiv borbenih Aleksinčana.

Ni činjenica da su zbog kartona izostali centarfor Branislav Ivanov i levi bek Saša Vasov od kojih itekako zavisi igra Dimitrovgrađana, ne može biti opravdanje, a domaćinu je malo bio i penal koji je promašio Jordan Georgijev u 74. minutu.

Kuriozitet predstavlja činjenica da je poslednji prvenstveni remi Balkanski zabeležio još u maju 2012. godine, u Srpskoj ligi protiv Svrljiga, takođe u SC Park, a i tada su promašili najstroži kaznu. Ujedno, to je i drugi promašen penal u ovoj sezoni, toliko ih je i dosuđeno, a u prvom kolu neprecizan je bio Alen Aleksov koji je u međuvremenu otišao u KMF Pirot.

Balkanski je napadao tokom svih 90. minuta. U prvom delu, Ilić u 5. i Đokić i Nackov u 31. mogli su da otvore goste, koji su pretili iz kontranapada. Najveću priliku u prvih 45 minuta propustio je za Napredak Milan Gocić u 27. minutu, dok u drugom poluvremenu Aleksinčani nisu stvorili ni polušansu.Organizovano su se branili, a domaćin je mogao da probije njihov bedem posle sudara Stojkovića i Zdravkovića u 55. kada je neprecizan bio Georgijev i 11 minuta kasnije, kada je pored gola šutirao Davor Petrov.

U 74. minutu kapiten Nackov je po levoj strani prošao pored Saše Stojkovića, koji ga je faulirao, a sudija Mitrović pokazao na penal. Jordan Georgijev je sa bele tačke poslao loptu pored gola, a kada je u prvom od 3 minuta sudijske nadoknade Saša Markov posle kornera ostao sam na desetak metara iskosa sa leve strane i bio za koji milimetar neprecizan, slavlje gostiju moglo je da počne.

Nakon prvog prvenstvenog remija posle godinu i po dana dimitrovgradski fudbaleri zauzimaju treće mesto na tabeli sa 16 bodova, dva manje od Dinama iz Vranja i Radana, sa kojim se sastaju narednog vikenda u Lebanu.

Balkanski - Napredak 0:0

Stadion: SC Park, Gledalaca: 300. Sudija: Nemanja Mitrović (Prokuplje) 7.

Žuti kartoni: Vasov, Georgijev (Balkanski), Gocić, Milunović, S. Stanković, Zdravković (Napredak).

Balkanski: Milčev 7, Stanojević 7, Miladinov 5, Georgijev 6, Vasov 7, Markov 7, Nackov 7, Petrov 6, Đokić 5, Ivanov 6, Ilić 6.

Napredak (Aleksinac): Miletić 7, S. Stanković 6, Zlatković 7, Nikolić 7, Zdravković 7, Trajkovski 6, Živić 6 (Mladenović 6), Milunović 7, Stojković 6, Gocić 7, A. Stanković

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: