Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:36, 18. 7. 2019.

Remi Radničkog i Flore na "Čairu" odveo Estonce na megdan Ajntrahtu

Radnički Fora fudbal Istočna tribina stadiona "Čair" bila je gotovo potpuno ispunjena, zapad delimično, dok je sever ostao prazan; foto: Vanja Keser

Postigao je Radnički dva gola u revanšu 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali je isto toliko i primio, što je njegovog rivala iz Estonije odvelo direktno na megdan Ajntrahtu. Niški fudbaleri su na svom "Čairu" igrali mnogo bolje nego u Talinu, više napadali, ali i mnogo prilika propustili, pa je Flora sa ukupnih 4:2 prošla dalje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Djole

    10:11 // 19. 7. 2019.

    Ja sam zadovoljan i srecan jer Radnički već dve godine igra LE. To je ogromna stvar... Ove godine je i vice šampion Srbije.

    Nastavljamo da se poboljšavamo. Ova nova ekipa nije još uvek uigrana, ali će se brzo uigrati. Igrači su mnogo kvalitetniji nego ptedhodne sezone.

    Uzimamo tripletu!
    I Super ligu, i Kup Srbije i Ligu Evrope.

    Idemooooooooo Radnički!!!!

  • Mara

    05:49 // 19. 7. 2019.

    Biće bolje

  • NAVIJAC ALEX

    12:53 // 19. 7. 2019.

    Neko ko je krivac je covek koji predlaze igrace Toncevu a to je sp.direktor .Toncev voli fudbal I ulaze svoj novac a sp.dir.dovodi igrace I ne vidim razlog da se Toncev napada.Simo je uobrazenko I mislim da treba da se spakuje I ide domu svome.

    • SF

      21:31 // 23. 7. 2019.

      Toncev ulaze svoje pare?? Imas li pojma projatelju koliko je ojadjen budzet grada zbog ove blasfemije od kluba? To sta je Radnicki nekada bio, i ovo sta je sad.., kao Bentli i peglica...

  • D

    23:15 // 18. 7. 2019.

    Nije ovo liga SRBIJE pa da se pre toga dogovore.
    A kako su primili golove tamo, bolje sto ce se odmarati jer bi in Ajntraht NAPUNIO kao ZVEDU PARIZANI.

  • Bulavarac mj

    08:57 // 19. 7. 2019.

    Nazalost,od samog pocetka se videlo da nemamo igru,da nesto fali,da nema nista od najavljivane totalne ofanzive,sto zbog neuigranosti sto zbog mozda,neadekvatnih igraca...Radnicki od prosle sezone i ovaj sada se ne mogu uporediti.Od jako i burno najavljivanih ciljeva kluba,za sada nema nista.Izgubili bi mi i od ajntrahta,i to sa mnogo vecom razlikom,tako da je mozda i bolje ovako...NAPRED REAL !!!

    • niš

      14:28 // 19. 7. 2019.

      jel time da je bolje što nećemo igrati protiv Ajntrahta sebe tešite ili o čemu je stvar?! ovo je 100 kom. na kome piše da je dobro da ne igramo protiv Bundesligaša koji je prošle sezone na penale izgubio u polufinalu EL od osvajača istog, koji je pre dve sezone dobio Bajern u finalu kupa Nemačke itd. znate li vi koja bi privilegija bila da nas nakanta takav klub?gde ćete gledati Bundesligaša uživo

    • ja

      18:16 // 19. 7. 2019.

      Real? hahahahahahaha

  • Box

    12:52 // 19. 7. 2019.

    Nas klub nas grad. Zivot ide dalje. Napred Radnicki.

  • Niški

    07:34 // 19. 7. 2019.

    Plače mi se kad pomislim koliko je para, nas, građane, poreske obveznike, ojadio fudbal u Srbiji. Samo je fk Radnički "pojeo" više para nego što se za atletiku izdvaja cele godine u Srbiji. A gde su ostali klubovi u toj priči? Mogli smo da imamo u svakom gradu po jednu fabriku i autoputeve i obilaznice, do i oko svakog većeg grada od 30 hiljada stanovnika...

  • Samo da kažem

    07:19 // 19. 7. 2019.

    Pravi odraz našeg fudbala i razlika u domaćem i EURO prvenstvu. Kao mi tepamo Partizan, Čuku... Lalatović bio u pravu

    • objektivno

      10:41 // 19. 7. 2019.

      Bas me interesuje sta kaze onaj "Objektivno",koji u jednom komentaru napisa da imamo jacu ligu od Estonije? Realnost srpskog fudbala.I Zvezda nista nije bolja.

  • gari

    08:14 // 19. 7. 2019.

    Da li je neko očekivao da će Radnički da prodje u sledeće kolo?? Sa situacijom u klubu i ovo je "odličan" rezultat(2:2)! Pola tima otišlo, kao i Lalatović, odigrane dve, tri pripremne utakmice desetak dana pred prvi meč sa Florom, novi trener. Pa da je Murinjo na klupi ne bi ništa napravio.
    Ovo je trenutni domet Radničkog i jedva čekam da čujem izjavu "DUNDJERA" o stvaranju "Evropskog" Radničkog!

    • Roki

      10:05 // 19. 7. 2019.

      Izgubili bi prijatelju od Ajntrahta,ali ne sa mnogo velikom gol razlikom.Oni bi skautirali igru nasu i kad bi vidli onoliku kolicinu neznanja izasli bi sa trecim timom.Pa ne bi oni sigurno izveli najjaci sastav protiv Nas da im neko od igraca strada u nekom duelu od nekog dundjera naseg,kao onaj iz zvezde sto polomi onog jadnika.

  • Jonca

    09:22 // 19. 7. 2019.

    Na zalost bio sam u pravu sto se tice kvaliteta ovih igraca i trenera,ne dodjosmo cak ni do ajntrahta.E sad ja tu nista ne bih dirao,oni su sad dobri za igranje fudbala protiv beogradskih opstina i naselja osim zvezde i partizana.I molio bih ubuduce da na moj komentar ne repliciraju osobe koje blage veze nemaju sa sportom.

    • Roki

      09:58 // 19. 7. 2019.

      Postovani Gosp. JoncaNemojte samo Simu Krunica da dirate,jer je covek zalutao medju ove tz. igrace,sam napravio kardinalnu gresku sto je dolazio.Ali svaki covek u zivotu pogresi pa i on.Sada se izvinjava celoj Srbiji sto je blam za trenera koji je sa Jagodinom osvojio kup,odveo ih u Evropu,sa Cukom igrali lep fudbal,i Cuku odveo u Evropu sa mladim igracima.Igraci su ti koji su bili izgubljeni.

  • Djorgo

    00:12 // 19. 7. 2019.

    Prvo da ode Simo Krunić.To će ići lako. Onda Tončev Ivica, to će već ići teže, to je deo sistema. Ako uzme pare koje misli da mu pripadaju možda i ode. Onda krećemo od 0, ili iz minusa, ali i to je bolje od ove sramote. Ovde nema šta da se komentariše.

  • Siky67

    07:32 // 19. 7. 2019.

    Za ovako loše izdanje Radničkpg, krivi su Đilas, Šolak, Obradović, ostali domaći izdajnici, kvislinzi i strani plaćenici.

  • Dejan

    23:54 // 18. 7. 2019.

    Najpre, ovo je bruka i sramota za predsednika sa "zamrznutom" funkcijom, pa zatim za trenera i igrače. Predsedniku sa "zamrznutom" funkcijom je otišao trener sa potpisanim Ugovorom (Lalatović), otišlo/prodao je 2/3 prošlogodišnjeg tima i na kraju on je u Radnički doveo ova "zvučna" pojačanja od igrača. Prema tome, prvo ostavka najodgovornijeg Tončeva pa svih drugih za ovu sramotu.

    • Bivsi trener

      12:34 // 19. 7. 2019.

      Otkaz za sportskog direktora koji je doveo ove igrace a ne ostavka g.Tonceva.

  • deki

    07:50 // 19. 7. 2019.

    Uprava napolje

  • Roki

    22:51 // 18. 7. 2019.

    Jednom recju-Titanik!!!!

  • xyz

    23:55 // 18. 7. 2019.

    Il si je neko lepo omastio brk..
    Ionako bi nas Ajntraht odrao..
    Pa kad je vec takva situacija..
    pal mal..

  • Ivan

    00:24 // 19. 7. 2019.

    Bruka i sramota a jos veca sramota je cenzura od strane facebook strane FK Radnickog koji ne dozvoljavaju kritike na sramotnu igru njihovih "pojacanja". Kao da su Vucicevi puleni administratori stranice.

  • Dax

    00:44 // 19. 7. 2019.

    Kakva bruka...

  • navijac radnickog

    05:18 // 19. 7. 2019.

    Radnicki pojma nema.

  • penzioner

    07:13 // 19. 7. 2019.

    Bez komentara.Ovo je realnost srpskog fudbala.

  • Tivat

    07:42 // 19. 7. 2019.

    Krunic je samo posledica ove sramote,sto ne vikase -uprava odlazi !
    Nismo zasluzili prolazak dalje i bice vrlo problematicno ove godine !
    Neki novi igraci( napr.Meleg) nisu svesni ciji dres nose,jer pobogu,Zvezda ih ustupila!
    Sto se Krunica tice,nemamo mi nista od tvog izvinjenja,nego ostavka,dok je jos vreme,pa idi i treniraj nekog treceligasa u BiH .

  • Stojko

    09:18 // 19. 7. 2019.

    Očekivao sam vest, da je Simo, koliko iste večeri podneo ostavku, ili smenjen. Zašto. Nije samo razlog rezultat, već i igra. Jedan primer, odbrana je toliko sporo od šesnaesterca prenosila igru, pimplala loptu na svojoj polovini, da nas je muka hvatala. Za to vreme su gosti dolazili do daha, i organizovali odbranu. Treba reći, i da mnogi igrači nisu za SL, ali to gazdi na dušu.

    • DP

      13:05 // 19. 7. 2019.

      A Tončev ne treba da ode iz Radničkog!?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: