Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:11, 8. 5. 2021.

| Sport

Remi Železničara i Radničkog u Čairu

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
rukomet ilustracija
Nišlije su trenutno na 4. mestu; ilustracija; foto: Vanja Keser

Rukometaši niškog Železničara odigrali su nerešeno 33:33 (18:16) meč protiv kragujevačkog Radničkog u okviru 10. kola plej-ofa Arkus lige. U većem delu susreta odigranom u hali "Čair“ domaćin je imao prednost, ali su Kragujevčani furioznom završnicom došli do boda.

Rukometaši Železničara negativno su iznenadili svoje navijače, pošto su odigrali nerešeno protiv poslednjeplasiranog tima plej-ofa Arkus lige na svom terenu. Radnički iz Kragujevca je do susreta u Nišu imao jednu pobedu, protiv "Želje“ u prvom delu sezone i jedan nerešen rezultat, ali je u hali "Čair“ došao do novog boda.

Loše su izabranici Đorđa Teodorovića ušli u meč i dozvolili rivalu da već nakon 10-ak minuta ima prednost od 8:4. Međutim, u nastavku prvog dela igre, Železničar uspeva da preko Stanojevića, Stojanovića, Spasića i Milosavljevića preokrene rezulat i posle egala u 27. minutu, do poluvremena potpuno preokrene na 18:16.

U drugom poluvremenu nastavlja domaćin sa dobrom igrom. Nakon 38. minuta bilo je 23:20 za niški tim, pa se očekivalo da su stvari došle na svoje mesto i da će Železničar zabeležiti očekivani trijumf. Međutim, nisu tako mislili gosti. Iako su bili u zaostatku do samog finiša meča, igrači Radničkog se nisu predavali. Domaći su, nakon gola Petrovića u 56. minutu imali prednost od 32:29, ali ni to nije bilo dovoljno. U poslednjim trenucima pogađali su Stanojev, Vuković i dva puta Utvić za Radnički, pa su Kragujevčani i preokrenuli. Iznenađenje je sprečio Petrović novim pogotkom u poslednjem minutu i na kraju ostavio bod u Nišu.

Najefikasniji kod domaćeg tima bio je Đorđe Spasić sa 7 postignutih golova, dok je šest dodao Aleksandar Stojanović. Goste je sa 10 postignutih golova predvodio Nemanja Vuković.

Železničar sada na četvrtom mestu ima 11 osvojenih bodova, dok trećeplasirana Metaloplastika ima 14, a naredni rival Nišlija, Partizan 15, na drugom mestu na tabeli.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: