Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:17, 25. 2. 2022.

| Sport

Remi na ”Čairu" - Radničkom samo bod protiv Novog Pazara

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
FK Radnički
Radnički ne zna za pobedu još od kraja novembra; Ilustracija foto: Vanja Kesar

Ni u trećoj utakmici prolećnog dela Superlige fudbaleri Radničkog nisu uspeli da dođu do pobede. Oni su na ”Čairu” remizirali sa ekipom Novog Pazara rezultatom 1:1 (1:0). Prednost Nišlijama u 9. minutu doneo je Mićibući, a konačan rezultat u 54. minutu postavio je Mustafa.

Nije se dugo čekalo na prvu šansu, pošto je već u 4. minutu defanzivac gostiju Parađina sa gol linije izbacio loptu nakon volej udarca Stefana Mitrovića. Samo minut kasnije i štoper Vujadinović je pokušao glavom, ali je lopta otišla pored gola Kukića. Inicijativa se ekipi iz Niša isplatila se u 9. minutu, pošto je Pejović pronašao Mićibućija koji je utrčao iza leđe odbrane Pazaraca i postigao svoj prvenac u dresu Radničkog.

Odmah su uzvratili i fudbaleri Novog Pazara, ali Dimić nije iskoristio asistenciju Lončara, pošto je Dujmović bio dobro postavljen. Usledila je prava fudbalska uspavanka do kraja prvog dela, a jedinu šansu da promeni rezultat imao je napadač domaćih Štulić koji je sa 5 metara loptu poslao iznad prečke.

Do izjednačenja gosti su stigli u 54. minutu. Lopta je posle nekoliko odbitaka stigla do Mustafe, kome nije bilo teško da iz blizine savlada Dujmovića. Krenuo je odmah niški tim ka golu protivnika, ali je udarac Jovanovića u 59. minutu otišao pored gola, dok je Kukić bez poteškoća zaustavio udarac Mitrovića.

Veliku šansu na isteku 70. minutu propustio je igrač niškog tima Pavlov, kada je sa 2 metra promašio prazan gol. Nisu uspevali iz osmišljenih akcija fudbaleri Radničkog da naprave nešto više pred golom tima sa dna tabele, pa nisu uspeli da se revanširaju za poraz iz prvog dela sezone, kada je Novi Pazar slavio rezultatom 2:1. Poslednju šansu na meču opet je imao Pavlov, ali je u nadoknadi vremena opet bio neprecizan.

Ovim bodom tim sa ”Čaira” ostao je na deobi 10. mesta sa ekipama TSC-a i Kolubare, dok je ekipa Tomislava Sivića, nakon pobede kragujevačkog Radničkog, sada poslednja na tabeli sa 18 bodova.

Narednog vikenda ekipa Radničkog gostavaće u Gornjem Milanovcu ekipi Metalca.

Linglong Superliga 24. kolo: Radnički Niš - Novi Pazar 1:1 (1:0)

Stadion: Čair;

Sudija: Pavle Tomić;

Strelci: Radnički: Mićibući; Novi Pazar: Mustafa

Žuti kartoni: Novi Pazar: Mustafa, Tijub;;

Crveni kartoni: /

Radnički: Dujmović, Aksenitijević (od 56. minuta Jamkam), Savić, Vujadinović, Mlađović, Kovačević, Pejović (od 80. minuta Mesarović), Mitrović, Mićibući (od 67.minuta Arsić), Jovanović (od 67. minuta Kasalica), Štulić (od 56. minuta Pavlov);

Novi Pazar: Kukuć, Parađina, Pavišić, Zimonjić, Joksimović, Lončar, Delimeđac, Dimić, Mustafa (od 90. Minuta Jokić), Ratković (od 67. minuta Maksimović), Čečarić (od 67. minuta Tijub);

 

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • gari

    15:10 // 27. 2. 2022.

    Pavlov jeste promašio gol sa dva metra, po meni nije on kriv, nego oranje od terena. lopta je odskočila pred sami šut ukrajinca.
    A i Kasalica je promašio šut pre toga, sa 4 metra, ista akcija pred promašaj Pavlova. Sredite već jednom taj teren!!!!!!!!!!!!!!

  • Drax

    08:43 // 26. 2. 2022.

    Tončeve idi si be bate i vodi ovog Bataka.

    • Jatak

      11:48 // 26. 2. 2022.

      U sve im diraj zamrznutog ne daju. Uprava napolje!

  • ђура

    04:37 // 26. 2. 2022.

    Ја навијам за Раднички и када добија , игра нерешено или изгуби !

    • Kaldrma

      21:44 // 26. 2. 2022.

      Ne treba ti da navijas za Radnicki koji navijas zbog uprave! Pogladaj samo broj navijaca na otvaranju stadiona protiv Smedreva i pre 4 godine i danas ! Ali znaj uvek dodje kraj na lazu!!!!! Pametnom dovoljno!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: