Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:26, 30. 1. 2022.

| Sport

Remi vaterpolista Naisa i Proletera na "Čairu"

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
vaterpolo Nais Stari Grad
Utakmica završena rezultatom 7:7; foto: Vanja Keser

I pored zaostatka od tri gola pred početak poslednje četvrtine, vaterpolisti Naisa uspeli su da dođu do boda protiv ekipe Proletera. Utakmica razigravanja za plasaman od 7. do 10. mesta na bazenu ”Čair” završena je nerešenim rezultatom 7:7 (2:3, 1:1, 1:3, 3:0).

Za oba tima ovaj meč bio je od izuzetnog rezultatskog značaja, a gosti iz Zrenjanina bolje su otvorili meč i dobili prvi period igre sa 3:2. Nisu bili raspucani ni jedni ni drugi u drugoj četvrtini, te ja na obe strane viđen samo po jedan pogodak (3:4).

Nakon pauze ekipa Proletera krenula je žestoko, pa su treću četvrtinu dobili sa 3:1 i pred ulazak u poslednji period imali prednost od 7:4. Ipak, od tog trenutka, izabranici trenera Živića zaigrali su na očekivanom nivou na obe strane bazena, pa su sa tri gola došli do konačnog rezultata 7:7.

Stanje na tabeli se nije mnogo promenilo, Zrenjaninci su ostali sa bodom više u odnosu na Nais, a do kraja razigravanja obe ekipe imaće još po dve utakmice. U narednom kolu, 12. februara, ekipa iz Niša gostovaće poslednjeplasiranom Zemunu.

Vaterpolo Superliga, razigravnje za plasman od 7. do 10. mesta: Nais – Proleter 7:7 (2:3, 1:1, 1:3, 3:0)

Bazen: SC Čair;

Nais: Lazić, Stamatov, Pošmuga 1, Vulović 1, Đorđević 3 ,Barbarez 1, Vulić, Kovačević, Kujović, Popović 1, Pogi, Berbeljuk, Tomić, Pavičić;

Proleter: Šantalab, Čubrilo, Trajković, Ljubenović 2, Rončević, Ilić 1, Mitrović 1, Ćatović, Trkulja, Bosić 1, Matković 2, Lalić, Sretković, Marić;

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: