Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:02, 20. 8. 2021.

| Sport

Renoviran Stonoteniski dom u Nišu

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
stonoteniski dom
Niš ima 4 superligaša u stonom tenisu; foto: JV/T. Todorović

Stonoteniski dom u Nišu dobio je nove stolove, rasvetu i promenjena je kompletna elektrika, a na renoviranje su se odlučili, kako kaže VD direktorka Sportskog centra "Čair" Branka Aranđelović, jer Niš prvi put u istoriji ima 4 superligaša u stonom tenisu.

U investicij i vrednoj 1,2 miliona dinara su zajedno učestvovali SC "Čair" i Grad Niš, a Aranđelović kaže da je za stolove i mrežice izdvojeno 400 hiljada dinara, za podlogu 450 hiljada, a za ostale radove u renovinaranju prostora 400 hiljada.

Potpuno je rasveta promenjena, okrečen je ceo Dom, sala, hodnici, svlačionice, promenjena je sanitarija u toaletima, novi stolovi, podloga je naručena i stiže za 7 dana kao i ringovi. Potpuno je promenjena elektrika i spoljašnji radovi krečenje fasade i stavljanje folije na staklima koje zadovoljavaju potrebe da bi se igrala Super liga - kaže Aranđelović.

Osim što je Stonoteniski klub Ž.lezničar dobio renovirani Dom, njima je reprezentativac Aleksandar Karakašević uručio i pehar, zbog toga što su osvojili treće mesto u Superligi. Karakašević kaže da sada ima dovoljno sala, ali da je veći problem što nema dovoljno dece koja bi trenirala.

Moj neki cilj i plan je da okupimo što više dece od 8 do 12 godina i da se stoni tenis bazira na mladima, jer nam to stvarno fali. Nama se uvek pojavi po jedan talenat koji ili nestane ili ode u inostranstvo, ali ta neka baza nam je bitna i to će biti neki glavni cilj u naredne 4 godine - kaže Karakašević.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski simbolično je odigrala partiju stonog tenisa sa Karakaševićem i istakla da pomaganje Grada u opremanju Doma neće biti jedino ulaganje u sport, već je najavila i nove investicije. stonoteniski dom I gradonačelnica uzela reket u ruke; foto: JV/T: Todorović

Ovih dana intenzivno radimo na spremaju celokupne dokumentacije za sportski teren u Mokranjčevoj u, takođe smo radili na sportskom terenu, uređenju tog prostora na Broju 6, odnosno naselju Nikola Tesla i ono što ćemo takođe raditi to je da ćemo sređivati sportski teren u naselju Branko Bjegović - rekla je Sotirovski.

Kako je gradonačelnica najavila, sa adaptiranjem terena u naselju Branko Bjegović počeće se naredne nedelje.

*Tekst je izmenjen nakon što je direktorka SC "Čair" dostavila infomacije o troškovima rekonstrukcije

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Razbibriga

    18:29 // 22. 8. 2021.

    Ima raznih "reketa" !

  • neobavesten

    17:16 // 21. 8. 2021.

    Jel moguce da muz i zena naprave ovakav dil? Ona u fotelju a on renovira i vodi deset svoji klubova, od kojih para? Ponasaju se ko da je njihovo vlasnistvo, niko im nista ne moze

  • Dejan

    23:17 // 20. 8. 2021.

    Da li je realno da 4 stola koštaju 500.000din? Jednom mi je neko rekao da najbolji profi stolovi koštaju od 600 do 800 eura. Možda su ovo neki najnovije generacije ali opet previše je

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: