Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:30, 22. 11. 2017.

| Sport

Reprezentativac Alžira došao u OK Niš, nastupa protiv Pazara u Kupu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
OK Niš
Sam plasman u četvrtfinale Kupa je napredak za Nišlije, s obzirom na to da su prošle sezone ispali već na prvom koraku; foto: Vanja Keser

Nakon početne serije pobeda, kada su imali pomoć nekolicine igrača sa otvorenim ugovorima, sada jedan po jedan svi oni odlaze, a Niš se mnogo teže bori sa protivnicima. Tako će u nastavku sezone biti lišeni pomoći trojice bitnih odbojkaša, ali ih je zato pojačao, kako kaže trener Dragan Svetozarević, reprezentativac Alžira.

Na poziciji primača igra Sofijan Hosni, a debi u dresu niškog tima imaće u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa protiv Novog Pazara. Što se tiče odlazećih momaka, Vladimir Usiljanin i Aleksandar Ivković su ih već napustili, dok će na Uglješu Ilića na “Čairu” moći da računaju još desetak dana.

Ilić je tu još dve utakmice u Kupu i dve u prvenstvu, posle utakmice, koju igramo kod kuće protiv Požarevca ide, Ivković je otišao pre Pazara, Usiljanin je otišao posle Pazara. U međuvremenu smo registrovali jednog igrača alžirske reprezentacije, koji će da igra sutra. To je Sofijan Hosni i on je prvi primač alžirske reprezentacije - priča Svetozarević.


U četvrtfinalu protiv aktuelnog osvajača Kupa

Nije žreb nikako bio naklonjen niškom sastavu u četvrtfinalu Kupa, s obzirom na to da im se pao aktuelni osvajač najmasovnijeg takmičenja Novi Pazar, tim koji ove sezone ne zna za poraz i koji je pobedio Nišlije pre samo 2 dana u prvenstvu.

Sada je još veća prednost na njihovoj strani, jer se prva utakmica igra kod nas, a ona druga odlučujuća se igra na njihovom terenu, gde su još ubedljiviji. Nismo mi ni u prvenstvu igrali tako loše, samo smo loše ulazili u meč i u setove, ali velikim delom smo im parirali, pokušaćemo sada još bolje, da vidimo bolji rezultat da izvučemo - rekao je Svetozarević.

Ovaj meč je na programu u sredu, 22. novembra, od 17 sati u sali Osnovne škole “Miroslav Antić”, dok će se revanš u Novom Pazaru odigrati nedelju dana kasnije.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Domaci

    15:00 // 22. 11. 2017.

    Treneru odakle pare za sertifikat, platu i ostalo?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: