Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:07, 20. 1. 2014.

| Sport

Revanš Markuleva i Ilijeva u februaru

Autor:Miroslav NackovIzvor:Južne vesti
markulev-pred-6.-MMA-pobedu.jpg
Dimitrovgradski MMA borac prihvatio je poziv Ilijeva za revanš u Sofiji

Dimitrovgradski MMA borac Toni Markulev prihvatio je poziv na revanš sa Bugarinom Dragomirom Ilijevim (21) koji će se održati 6. februara u hali "Hristo Botev" u Sofiji.

Meč će biti održan u okviru gale "Twins MMA 4", a sofijski borac želi da se revanšira Markulevu za eksperesni poraz i tehnički nokaut koji je doživeo na MMA gali održanoj u Dimitrovgradu prošle godine.

- Želim revanš i spreman sam za pobedu - kratko je izjavio Ilijev koji smatra de će boljom taktikom naneti poraz Dimitrovgrađaninu.

Ilijev je šampion Bugarske u karateu i boksu, a nosilac je i titule nacionalnog MMA amaterskog prvaka Bugarske. Visok je 174 centimetara i težak 84 kilograma. Jedini poraz u profesionalnom MMA ima upravo od Markuleva koji, u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri, ima impozantan skor od 6 pobeda nokautom, a 6. februara očekuje nastavak pobedonosnog niza.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: