Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:06, 30. 12. 2014.

| Sport

"Rigorozno obezbeđenje na Kupu Koraća"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
nemanja-barac-konstantin.jpg
Igrač Konstantina Nemanja Barać, foto: Vanja Keser

"Preduzećemo najrigoroznije mere da se spreči vandalizam u hali Čair i okolini tokom Kupa Radivoja Koraća", kaže Uroš Parlić, potpredsednik Košarkaškog kluba Konstantin iz Niša.

Prethodnih godina loša slika sa tribina na Kupu Koraća zasenila je događanja na terenu. U Nišu su navijači Crvene zvezde i Partizana 2012. godine polomili 200 stolica u hali Čair i prekinuli finalnu utakmicu.

Uveravamo i sve ljubitelje košarke da će Niš i Konstantin biti dobri domaćini, ali da će voditi računa da se sačuvaju imovina i integritet košarke. Potrudićemo se da publici obezbedimo i omogućimo da uživa u dobroj košarci i da bez ikakve bojazni prisustvuje svim utakmicama finalnog turnira - rekao je Parlić za sajt kluba.

Košarkaški klub Konstantin, uz podršku Grada Niša, biće domaćin Kupa Koraća od 19. do 22. februara naredne godine.

Veoma smo zadovoljni, ali i svesni činjenice da je pred nama ozbiljan posao. Čvrsto želimo i učinićemo sve što je u našoj moći da se Kup organizuje na najbolji mogući način i da predstavlja, u pravom smislu reči, praznik košarke - dodao je Parlić.

Osvajanjem jednog od prva tri mesta u Košarkaškoj ligi Srbije mesto na Kupu Koraća obezbedio je i Konstantin. Pored domaćina, igraće FMP, Vojvodina Srbijagas, Crvena zvezda Telekom, Partizan, Mega Leks i Vršac Swisslion. 

Naravno, naša obaveza je i da se i kao učesnici turnira prikažemo u najboljem mogućem izdanju pred domaćim navijačima i da pokušamo da, u svom već prepoznatljivom maniru snažne, kolektivne i dobre igre, što duže ostanemo u takmičenju za “Žućkovu levicu” - istakao je potpredsednik Konstantina.

Parovi će biti određeni poludirigovanim žrebom jer u četvrtfinalu neće moći da se sastanu učesnici ABA lige.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • ГоранЧе

    15:12 // 31. 12. 2014.

    Да се ја питам укинуо бих тзв. организовано навијање(=окупљање хулигана) и ето нама празника кошарке

  • kukolj

    23:32 // 30. 12. 2014.

    Gospodo organizatori bilo bi lepo da cenu karata uskladite sa trenutnom situacijom u zemlji, a ne da sibnete cenu kao da je Euroliga u pitanju. I da, nemoj da dajete karte biznismenima nego narodu...

  • Revizor

    20:36 // 30. 12. 2014.

    Prvo obezbedite rigoroznu kontrolu Gradskih budžetskih sreadstava za KUP od drpanja i trpanja u privatni džep.To govri iskustvo iz ranijih organizacija.Biće posla za privredni kriminal.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: