Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:02, 13. 3. 2021.

| Sport

Ristić sačuvao mrežu i doneo bod Radničkom

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
FK Radnički
U sledećem kolu na "Čairu" će gostovati ekipa Voždovca; foto: FK Radnički

U premijernom meču 27. kola Linglong Superlige, fudbaleri Radničkog i Čukaričkog podelili su bodove u utakmici bez golova. Trener Nišlija Vladimir Gaćinović zadovoljan je osvojenim bodom na teškom gostovanju.

Baš kao i u Nišu jesenas, na Banovom brdu je viđena borbena utakmica, bez ijednog pogotka. Prvu izglednu šansu za domaćina imao je Čolović, ali je njegov volej udarac otišao iznad gola Ristića.

Novu priliku za pogodak imao je Jovanović koji nije baš najbolje prihvatio loptu pa je propala još jedna šansa. Najopsaniji po gol Čukaričkog bili su Gavrić i rezervista Kasalica, ali su njihovi šutevi otišli daleko od gola.

Baš kao i u prvom i udrugo poluvreme pripalo je Čukaričkom. Opet je Jovanović umakao odbrani niškog tima, ali je ovoga puta šutirao u dobro postavljenog Ristića. Najveću šansu za pobedu svog tima propustio je nekadašnji igrač Partzana Danilo Pantić, koji je sam izbio ispred golmana Radničkog, ali je ovaj opet dobro intervenisao.

U samom finišu Ristić je opet bio na svom nivou i doneo vredan bod ekipi Vladimira Gaćinovića, koja na ovom meču nije uspela da ozbiljnije pripreti golmanu "Brđana".

S obzirom na prikazanu igru i osvojen bod, nakon utakmice Gaćinović je morao da bude zadovoljan.

Bila je ovo generalno slaba utakmica. U prvom poluvremenu nismo imali tečnost u igri koju smo želeli. Oni su i u drugom delu imali izglednije šanse, a kada se sve oduzme i sabere ovo je realan rezultat. Gostovanje Čukaričkom je jedno od najtežih u ligi, tako da nam znači ovaj bod- rekao je Gaćinović.

Ovim bodom Radnički je ostao na 9. mestu sa 36, ali desetoplasirani Metalac ima dva boda manje i ukoliko sutra slavi u Lučanima preskočiće na tabeli tim iz Niša. Sa druge strane, Čukarički se učvrstio 4. mestu sa 52 osvojena boda.

U sledećem kolu na "Čairu" će gostovati ekipa Voždovca.

Linglong Superliga, 27. kolo: Čukarički Radnički Niš 0:0

Stadion: Banovo brdo

Glavni sudija: Marko Ivković

Žuti kartoni: Čukarički: Ostojić; Radnički: Gavrić, Ristić, Đuričković, Stanković, Kasalica

Strelci: /

Čukarički: Petrović, Kamenović, Ostojić, Šapić, Stevanović, Docić, Mijailović, Čolović (od 84. minuta Savić), Kovač (od 77 minuta Vidosavljević), Ćirković (od 59, minuta Pantić), Jovanović (od 77 minuta Rakonjac)

Radnički: Ristić, Petrović, Stevanović, Marković, Ćirković (od  88. minuta Stanković), Aksentijević, Kovačević, Šljivić ( od 74. minuta Bjeličić), Đurićković (od 90. minuta Trifunović), Ristić (od 46. minuta Kasalica), Gavrić;

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Rista

    04:35 // 15. 3. 2021.

    Dogovoreno, sve se zna.Koga folirate?

  • Mara

    06:29 // 14. 3. 2021.

    Sve čestitke

  • Iron and me

    20:52 // 13. 3. 2021.

    Treba biti prezadovoljan osvojenim bodom. Ipak je Čukarički veliko ime koje je bio strah i trepet u bivšoj Jugi a i širom Evrope...

    • PP

      21:16 // 13. 3. 2021.

      Čuka ima toliko negativan skor sa RDN kao ni sa jednim drugim superligasem...tako da su oni zadovljni

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: