Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:13, 28. 2. 2012.

| Sport

Rukomet: Železničar dočekuje Obilić

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
zelja, tim u hai
Tim Železničara

Rukometaši Železničara dočekaće Obilić u zaostalom meču 15. kola Superlige u sredu, 29. februara od 18:30h u hali Čair. Ulaz 100 dinara.

U trećem meču kod kuće za samo nedelju dana rukometaši Železničara odigraće utakmicu poslednjeg kola prvog dela sezone. U sredu, 29. februara ugostiće poslednjeplasirani Obilić.

Prethodna dva susreta u hali nisu se završila najbolje po Železničar jer je prvo remizirao sa PKB-om, a zatim izgubio od kragujevačkog Radničkog. Sada je prilika da se osvoje dva boda jer je Obilić ove sezone uspeo da ostvari samo 3 pobede.

- Evidentno je da slabije partije pružamo u Nišu nego na strani. Nadam se da ćemo prevazići to i ostvariti cilj, a to je opstanak u Superligi. Znamo da su igrači premorni i da nemamo mnogo rukometaša u rotaciji, ali moraju da izvuku maksimum sutra - rekao je Predrag Marković, pomoćni trener Železničara.

Na utakmici sa Radničkim iz Kragujevca kapitenu Vladimiru Đuriću je polomljen nos i on je pod znakom pitanja za duel sa Obilićem.

- Đuriću treba da stigne silikonska maska iz Beograda i trebalo bid a pomogne ekipi. Trudićemo se da mobilizujemo sve snage. Glupo bi bilo da kažemo da očekujemo drug osim pobede - rekao je Slobodan Milosavljević, sportski direktor.

Železničar je trenutno 10. sa 15 bodova, a pobedom nad Obilićem bi preskočio Jugović i Crvenu zvezdu i obezbedeio osmu poziciju.

- Cilj nam je da utakmicu sa Obilićem odigramo što bolje. Naše je samo da izađemo na teren i osvojimo nova dva boda - rekao je Aleksandar Stanković, igrač "Želje".

Obilić ove sezone nije uzeo ni bod na strani, a 6 kojih trenutno ima je osvojio pobedama nad Zvezdom, PKB-om i Crvenkom kod kuće.

- Imaju mladu ekipu i dvojicu beka koji stalno napadaju. Može da se desi da pobedimo sa 10-15 razlike, ali i da igramo u egalu. Gledali smo snimak naše utakmice, niko nije bio najbolji, niko najgori. Nadam se da ćemo pokazati opet da smo tim - rekao je Milan Ćućuz, golman niškog tima.

Utakmica je na programu u sredu, 29. februara od 18:30h u hali Čair. Karta je 100 dinara, a biće u prodaji na biletarnici Sportskog centra Čair.

- Zahvaljujem se publici na podršci, nadamo se da će sutra doći više ljudi da nas gleda. Pozivam sve ljubitelje rukometa da dođu i naprave najbolju atmosferu - dodao je Milan Ćućuz.

Istog dana, od 18h Crvenka će ugostiti Radnički u drugom zaostalom meču 15. kola. U 17:30h počinje duel Partizana i PKB-a u okviru 18. kola.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: