Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:17, 16. 9. 2021.

| Sport

Rukometaši Dubočice bez trenera Pejčića započinju takmičenje u Arkus ligi

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
rk dubočica leskovac
Utakmica se igra u subotu od 18 sati; Ilustracija; foto: ARKUS liga

Nakon što su prošle godine plej-of Arkus lige završili na 6. mestu, rukometaši Dubočice novu sezonu započeće u subotu od 18 sati na svom parketu protiv subotičkog Spartaka. Hendikep za leskovački tim na premijeri biće izostanak trenera Saše Pejčića zbog privatnih obaveza, pa će tim predvoditi pomoćni trener Siniša Mičić.

Dubočica u novu sezonu ulazi i sa izmenjenim timom, s obzirom da su stigli novi igrači, poput Kocića, Spasića, Pavlovića i Anđelkovića iz niškog Železničara, dok će glavna uzdanica na desnom beku biti nekadašnji igrač Partizana Nikola Grubić.

Pre početak prvenstva Dubočica je odigrala i dosta prijateljskih mečeva, kako protiv timova iz Grčke i Makedonije, tako i protiv superligaša. Na generalnoj probi pred početak prvenstva prošlog petka ubedljivo je savladan tim kragujevačkog Radničkog, a u klubu očekuju da će se tim tokom regularnog dela prvenstva još uigravati i obezbediti mesto među prve 4 ekipe u grupi B i tako izboriti mesto u plej-ofu.

Zbog privatnih obaveza u prvom kolu ćemo biti bez trenera Pejčića, pa će tim u subotu voditi trener Mičić. Očekujemo da ove godine ostvarimo najbolji plasman do sada i tako smo se spremali za sezonu. Imamo par novih igrača koja su se ukopila, a u uz pomoć navijača očekujemo atmosferu koja će doprineti ka našem cilju - rekli su iz Dubočice.

Pored Dubočice i Spartaka, grupu B još čine niški Železničar, Proleter, Partizan, Mokra Gora, Rudar i Šamot.

Posle više od 18 meseci i prisustvo publike je dozvoljeno i to u 30% od punog kapaciteta hale, a prema propisima, između svakog gledaoca moraće da se poštuje razmak od jednog sedišta, kao i nošenje zaštitne maske.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: