Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:01, 21. 10. 2010.

| Sport

Rukometaši Naisusa dočekuju Crvenku

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti

NIŠ – Rukometaši Naisusa dočekaće Crvenku u šestom kolu Superlige u subotu 23. oktobra. Utakmica se igra u hali Čair od 20:30h.

Naisus posle pet odigranih kola ima jednu pobedu i 4 poraza, ni Crvenka nije imala mnogo uspešniji strat pošto je do sada ostvarila 2 pobede i 3 poraza.

- Još nije situacija »biti ili ne biti« pošto je prvenstvo dugo. Utakmica je mnogo bitna, posle serije od tri poraza bi trebalo da pobedimo. Trenirali smo maksimalno ove nedelje, mada primećuje se umor kod igrača. I da nije bilo uplate, igrači bi smogli snage da odigraju sa 100% – rekao je Vladan Stošić, šef stručnog štaba Naisusa.

Zbog neizmirenih obaveza kluba prema igračima, prošle nedelje rukometaši su trenirali slabijim intenzitetom. U ponedeljak je stigla uplata, pa su rukometaši primili po jednu platu.

- Apelujem na Grad da malo više isprati Naisus. Ovaj priliv novca ja trenutna injekcija, samo da i na sledeću uplatu ne čekamo toliko dugo – rekao je Radosav Stojilković, kapiten Naisusa.

Crvenka je dobro poznata svima u Naisusu, a zna se odakle preti i najveća opasnost.

- Srednji bek Crvenke Vladan Račić je »mozak« ekipe. On ima više superligaškog staža od dve trećine mojih igrača. Račić često usporava igru i tako protivničke ekipe gube strpljenje i prave greške. Pored njega, Crvenka ima i dva iskusna beka Vladimira Zejaka i Gorana Đurovića. Ne treba zaboraviti ni Jožefa Holperta, koji je po meni jedan od 3 najbolja igrača u Superligi – rekao je Vladan Stošić.

Naisus ovu utakmicu mora da dobije da bi, bar za sada, pobegao sa dna tabele Sueprlige.

- Svesni smo kakva je situacija. Pobeda je imperativ, bolja smo ekipa od njih i igramo pred domaćom publikom. Do pobede možemo čvrstom i jakom odbranom – rekao je Dragan Ranđelović, prvotimac Naisusa.

Meč se igra u subotu 23. oktobra od 20:30h u hali Čair, posle meča 2. kola EHF Kupa između Naise i Helasa.

- Pozivam publiku da ostane posle Naisinog meča i da nas podrži. Mi smo mlada ekipa i podrška sa tribina nam puno znači. A pobeda se ne dovodi u pitanje – rekao je Radosav Stojilković.

Trener Naisusa neće moći da računa na Danila Matića, dok se Andrija Mađar, Nemanja Todorović i Stefan Jovanović vraćaju u tim.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: