Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:36, 13. 10. 2011.

| Sport

Rukometaši Naisusa gostuju Metaloplastici

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
naisus ekipa
Rukometaši Naisusa

U petom kolu Superlige rukometaši Naisusa igraju u Šapcu protiv dvostrukog evropskog prvaka i sedmostrukog šampiona države. Metaloplastika bez poraza u Superligi.

Niški rukometaši nalaze se pred još jednim teškim zadatkom jer gostuju u Šapcu prvoplasiranoj Metaloplastici koja ima maksimalne 4 pobede u sezoni. Naisus je u prethodnom kolu savladao Napredak i tako zabeležio i drugu pobedu kod kuće, a na strani još nije osvojio ni bod. Ali, uz dobru odbranu i borben napad ni iznenađenje kraj Save nije nemoguće.

- Pohvalio bih igrače za prethodnu utakmicu. To ohrabruje i igrače i upravu i stručni štab. Možemo da očekujemo dobar rezultat ako pružimo maksimum - rekao je Predrag Marković, pomoćni trener Naisusa.

Metaloplastika je zabeležila sve 4 četiri pobede u Superligi, ali i u regionalnoj SEHA ligi dobro gazi. Posle 5 kola drži lidersku poziciju sa 4 trijumfa i jednim porazom. Šapčani imaju odličnu školu rukometa, dosta uspeha kroz istoriju, ali nisu nepobedivi.

- Šabac ima mnogo jaku i stabilnu ekipu i odličnog trenera. Uspešni su i u regionalnoj ligi, a u vrhu su srpskog rukometa. Mi treba da se pokažemo i dokažemo. Neću da prognoziram jer to nikada nisam radio. Verujem da će igrači dati 110 posto sebe - rekao je Slobodan Milosavljević, sportski direktor Naisusa.

Prošle sezone na oba meča slavila je Metaloplastika. U Nišu je dobila sa 32:26, a u Šapcu čak 10 razlike (32:22).

- Igrači Metaloplastike su dugo zajedno, duboko igraju odbranu. Imaju rešenja za sve, a mi možemo da napravimo iznenađenje u Šapcu - rekao je golman Milan Ćućuz.

Naisus još neće moći da računa na eventualna pojačanja pošto je za sertifikate bekova Vojislava Ćućuza i Miljana Manića potrebno 5.200 evra.

Ostali paorvi 5. kola Superlige:

15.10. u 18:30h Obilić  - Kolubara
15.10. u 19h Napredak - Vojvodina
15.10. u 20h Smederevo DU-Integral - Požarevac
15.10. u 18h Crvenka - Rudar
16.10. u 18h PKB  - Jugović Unimet
Dinamo - Crvena Zvezda
Radnički - Partizan 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: