Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:30, 25. 3. 2011.

| Sport

Rukometaši Naisusa štrajkuju

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti

NIŠ – U 21. kolu Superlige rukometaši Naisusa gostuju direktnom rivalu za opstanak Crvenki, ali ako ne bude uplata, neki igrači najavljuju da neće otputovati na utakmicu.

Rukometaši Naisusa gostuju ekipi Crvenke koja im je direktni rival u borbi za opstanak. Pobeda bi Naisusu olakšala posao, ali ga ne bi i završila.

Naisus je u poslednja tri kola zabeležio dve pobede kod kuće i jedan remi, a i četvrti meč bez poraza bi im dobrodošao. Ipak, postoje i drugi problemi. Rukometašima se duguju plate, a ako se deo duga ne uplati danas, neki igrači najavljuju da neće otputovati u Crvenku.

- Čekamo da vidimo šta će uprava kluba da uradi i da li će Grad da uplati novac koji je trebalo da stigne danas. Očekivalo se da se do danas uplati milion dinara, a do 31. marta bi trebalo da se uplati još 2 miliona dinara. Ali, kako stoje stvari od toga neće biti ništa. Kao da čelnike Grada ne interesuje sport. Delimično je i uprava kriva, ali Grad je kriv što ne ispunjava obećanja. A na kraju, trpe samo igrači. Ako ne bude para, bar pola plata, neki igrači neće otputovati jer nemaju novca. Nikada gore nije bilo, nemam argumenata da dam igračima da otputuju – rekao je Radosav Stojilković, kapiten Naisusa.

Ako RK Naisus ne ode na utakmicu, osim poraza službenim rezultatom, oduzeo bi im se bod i to bi znatno otežalo plan i opstanak u Superligi.

- Bolje da odemo i izgubimo, nego da ne odemo i izgubimo još i bod. To nam u ovoj situaciji ne treba. Voleo bih da svi idu, imali smo lepe treninge ove nedelje, momci dobro rade. Ako neki i ne odu, povešćemo mlađe igrače. Sa kojom god ekipom da igram, idem na pobedu i ne zanimaju me nikakvi dogovori. Ne želim da prekinem pozitivan niz, tražiću maksimum od svih – rekao je Miloš Stanić, trener Naisusa.

Naisus je trenutno 13. sa 11 bodova, dok je Crvenka poslednja sa 8 bodova.

Meč je zakazan za subotu, 26. marta od 18h u Crvenki.


Ostali parovi 21. kola Superlige:

26.03. u 19h Jugović – Vranje
26.03. u 19h Metaloplastika – PKB
26.03. u 19h Planinka – Požarevac
26.03. u 19h Smederevo – Crvena zvezda
26.03. u 20:30h Dinamo – Priboj
29.03. u 18h Vojvodina – Partizan 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: