Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:15, 27. 10. 2011.

| Sport

Rukometaši Naisusa žele bodove u Crvenki

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
naisus, djuric, cob
Kapiten Vladimir Đurić, sportski direktor Slobodan Milosavljević, trener Aleksandar Živković i Aleksandar Stanković na konferenciji

U sedmom kolu Superlige rukometaši Naisusa gostuju Crvenki u subotu, 29. oktobra od 18h. Igrači i novi trener veruju da ekipa može da osvoji prve bodove na gostovanju.

 

Nakon visokih poraza od kragujevačkog Radničkog i Metaloplastike, ako i nedopustivog poraza na svom terenu od Smedereva, rukometaše Naisusa čekaju nova iskušenja sa novim trenerom. Zoran Tuta Živković je pdoneo ostavku iz zdravstvenih razloga, a na njegovo mesto stigao je njegov prezimenjak Aleksandar. Prva provera novog trenera, koji dobro poznaje igrače jer ih je nekada trenirao u Železničaru, biće u Crvenki protiv istoimene ekipe.

- Klub je imao najboljeg trenera na svetu, trebalo je vremena da se slože kockice da se iskoristi kvalitet igrača. Nadam se da će se vratiti atmosfera koja je vladala u nekadašnjem Železničaru, kada su igrači ostavljali srce na teren. Treba strpljenja da se izvuče iz igrača maksimum - rekao je Aleksandar Živković.

Utakmica sa Smederevom je iza rukometaša Naisusa, a oni veruju da j pravo vreme da se sa nekog gostovanja donesu bodovi.

- Izvukli smo pouke iz meča sa Smederevom koji smo odigrali katastrofalno. Garantujem da ćemo dati maksimum protiv Crvenke da bismo doneli prve bodove sa gostovanja. a ne i poslednje - rekao je Vladimir Đurić, kapiten Naisusa.

Crvenka ima samo jednu pobedu u sezoni i to baš protiv Smedereva. Na tri prethodna meča ekipa Crvenke je zabeležila sva tri poraza.

- Ne bih se mnogo osvrtao na utakmicu sa Smederevom. Imali smo 4-5 golova prednosti, oni su nas kontrirali, nismo uspeli da se odbranimo kako treba. Idemo u Crvenku da osvojimo oba boda i prve bodove na gostovanjima. Nadam se da ćemo sa novim trenerom pružati sve bolje i bolje partije - rekao je Aleksandar Stanković, rukometaš Naisusa.

Naisus je trenutno na 12. mestu sa dve pobede i 4 poraza, a pobeda u Crvenki bi bila prva na gostovanju još od 26. marta kada su niški rukometaši slavili u istom mestu.

Ostali parovi 7. kola:

29.10. u 17:30h Radnički - Jugović Unimet
30.10. u 18h Metaloplastika - Partizan
29.10. u 18:30h PKB - Kolubara
29.10. u 19h Napredak - Crvena zvezda
29.10.u 19h Rudar - Požarevac
29.10. u 20h Smederevo DU-Integral - Vojvodina
29.10. u 20:30h Dinamo - Obilić

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • miki

    00:49 // 29. 10. 2011.

    da li je moguce da ste svi VI Niski treneri isti i da uvek pocinjete rad sa pljuvanjem prethodnika.aco kod tebe u Zelji su bekove igrali MILOSEVIC,DENIC I TASKOVIC a svi ostali mladi su sedeli na klupi po 60 minuta.U prvoj ligi ste izborili opstanak kupovinom bodova protiv Zlatara pa prema tome o kojim uspesima i o kom nenapredovanju igraca TI pricas.AMAN SVI STE ISTI VI TAKOZVANI NISKI TRENERI

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: