Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:20, 5. 1. 2013.

Rukometaši Srbije pobedili Makedoniju

IMG-3217.JPG

U punoj hali Čair u Nišu rukometaši Srbije pobedili su Makedoniju rezultatom 26:25 (13:13) u kontrolnoj utakmici pred Svetsko prvenstvo u Španiji.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Миодраг Момчиловић

    20:57 // 5. 1. 2013.

    neka slika Grckih zastava sa utakmice,kao da su nam Grci najveci neprijatelji...a ne ljudi koji nisu proznali KiM,SRAMOTA VELIKA OD IZVESTAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Raskoljnikov

      21:26 // 5. 1. 2013.

      Izvini, ako sam te dobro razumeo, sto bi uopste neko morao da pominje Grke u izvestaju!?!? Jel si ti isao da gledas utakmicu, da uzivas u sportu i u igri nasih reprezentativaca, ili da analiziras koje nacionalnosti su bile prisutne u hali??? Sto odmah mesas sport i politiku? ... Ni meni se nisu u jednom momentu dopala skandiranja BALAVURDIJE na nacionalnoj osnovi, ali sam jednostavno ignorisao sve to i uzivao u sportskom nadmetanju! Ako ti je do politike, idi po drugim forumima, pa tamo ostavljaj komentare, pusti nas ovde koji volimo sport bez predrasuda i granica!!!

  • Nemanja Ilic

    11:10 // 6. 1. 2013.

    Raskoljnikov ako su tebi oni smetali sto nisi ostao kuci da gledas utakmicu na tv, nego vredjas prave navijace i SRBE?! Sram te bilo! Grcka Makedonija! ZIVELA SRBIJA!

    • FCRadnickiNis

      01:40 // 7. 1. 2013.

      Branimo zemlju tako sto se na rukomentoj utakmici deremo "ubi ubi" i "ne damo ne damo", igramo fudbal tako sto pevamo himnu svi do jednog... Mocno... :D Bitno da ti pokazujes da volis svoju zemlju jeftinom patetikom preko komentara na netu... Sta bre ti znas sta je rat? Sta ti znas o ubijanju, o zrtvama? Da imate i malo mozga ne bi lupetali tako ko sto vam se dalo preko jeftinog flat interneta... Pozdrav ponosni mamin i tatin sine... ;D

  • Миодраг Момчиловић

    11:20 // 6. 1. 2013.

    Balavurdije!!
    u redu je sport je sport,u pravu si,ali ovaj narod ima pamcenje kao zlatna ribica,secas se zvizdanja himne u fyrm na utakmici fudbalskoj itd itd,ali ajde da ti ne objasnjavam,imas pravo na svoje misljenje,ali Blavarudije,ipak ti nisi bio na tekmi,pa kazes da je to bila balavurdija,bio sam na utakmici,ne brini....

  • rango

    16:02 // 6. 1. 2013.

    Miodraze upravu si nama srbima je pamcenje ko u prepelice

  • MN

    17:19 // 6. 1. 2013.

    tako je prave srbende,svadjajte se oko gluposti.i mi i grci i makedonci smo pravoslavci,braca.nas neprijatelj,zajednciki,su siptari,i dok se god glodjemo oko sitnioca medjusobno,oni ce da se sire po nasim zemljama,a mi cemo biti manjine u nasim rodjenim,maticnim zemljama!

  • Android

    01:27 // 7. 1. 2013.

    Super vest! A sad da uhvatim priliku da u okviru ovog komentara za molim Juzne vesti da konacno naprave ANDROID APLIKACIJU! Imacete mnogo vecu posetu sajtu, i bicete citaniji! Poz

  • Nemanja Ilic

    22:47 // 7. 1. 2013.

    Prvo ja nisam niciji sin! Drugo znam vise nego ti! Trece moji su preci dali zivot za ovu zemlju i ne vredjaj ih! Cetvrto imam 23 godine studiram prava i vikacu i dracu se sta hocu i kad hocu i niko mi to nece zabraniti!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: