Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:59, 31. 3. 2016.

| Sport

Rukometaši Topličanina ispali iz Kupa

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
rukomet-pk.jpg
Beograđani i u drugom meču savladali Prokupčane; foto: Lj. M.

U revanš utakmici četvrtfinala Kupa Srbije, prokupački rukometaši poraženi su u Beogradu od ekipe Partizana rezultatom 38:30 (19:12).

Time su Beograđani potvrdili pobedu iz prvog meča u Prokuplju i plasirali se na završnicu Kupa, uz Vojvodinu, Metaloplastiku i Spartak.

Sa podmalđenim sastavom i bez trojice najboljih igrača, Stefanovića, Manića i Petkovića, Prokupčani i nisu mogli da pruže značajniji otpor superligašu, tako da je izostala rezultatska neizvesnost.

Jedini raspoloženi igrač kluba iz Prokuplja na ovom susretu bio je Andrija Atanasković koji je postigao 9 golova, što je bilo nedovoljno za neki ozbiljniji preokret. Inače, sve dileme oko pobednika, crno-beli su rešili još u prvoj utakmici kada su u Prokuplju slavili rezultatom 32:35

Izgubili smo u ovom trenutku od bolje i kvalitetnije ekipe i čestitam domaćinima na pobedi i fer i sportskoj igri. Nama ostaje nastavak trke u prvenstvu Super B lige za jedno od prva dva mesta i plasman u najelitnije rukometno takmičenje, Superligu – rekao je Bratislav Dunjić, potpresednik Upravnog odbora RK “Topličanin”.

Već ovog vikenda Prokupčane čeka novo iskušenje i derbi 16. kola Prvenstva Super B rukometne lige, kada na domaćem parketu u Sportskoj hali u Prokuplju dočekuju ekipu Proletera iz Zrenjanina. Susret se igra u subotu 2. aprila, od 19 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: