Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:19, 11. 11. 2022.

| Sport

Rukometaši Topličanina ovog vikenda gostuju beogradskom Partizanu

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
rk topličanin
Prokupčani pobedili u prošlom kolu, ovog vikenda igraju sa Partizanom; Foto: Lj. M.

Nakon važne pobede na svom terenu u prošlom kolu, rukometaši Topličanina ovog vikenda, u nedelju 13. novembra od 17 sati gostuju ekipi Partizana iz Beograda. Prokupčani kažu da je uloga favorita na strani Beograđana, ali će iskoristiti priliku ukoliko im se ukaže da ostvare povoljan rezultat.

Prokupčane u narednih nekoliko kola čeka težak raspored, posle gostovanju Partizanu na svom parketu čekaju Crvenu zvezdu, zatim u Leskovcu igraju derbi juga Srbije sa Dubočicom, a onda u dva kola kod kuće čekaju šabačku Metaloplastiku i novosadsku Vojvodinu. U poslednjem kolu prvog dela prvenstva gostuju Proleteru iz Zrenjanina. rk topličnin Rukometaši Topličanina imaju težak raspored do kraja prvog dela prvenstva; Foto: Lj. M.

Imamo težak raspored do kraja prvog dela prvenstva, videćemo. Ako uspemo da dobijemo neku utakmicu biće dobro i za nas će to biti veliki uspeh, ako ne moraćemo da radimo dalje i da čekamo drugi deo prvenstva i šansu da povoljan rezultat ostvarimo sa nešto slabijim ekipama - rekao je Zlatko Petronijević, trener RK Topličanin.

Prokupačni se nakon sedam prvenstvenih kola Arkus rukometne lige Srbije nalaze na 9. mestu sa dve pobede i 4 osvojena boda, protiv Kikinde u prvom i Šamota u poslednjem 7. kolu.

Ovonedeljni protivnik Topličanina, ekipa Partizana je na trećem mestu sa 12 osvojenih bodova, koliko ima i drugoplasirana Vojvodina i četvrtoplasirani Dinamo iz Pančeva.

Maksimalan učinak i sve pobede u prethodnih sedam kola Arkus rukometne lige ostvarila je ekipa Metaloplstike iz Šabca.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: