Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:29, 8. 12. 2011.

| Sport

Rukometaši Železničara gostuju šampionu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370_490x370-naisus-ekipa

Nakon remija u Lazarevcu rukometaši Železničara gostuju braniocu titule Partizanu u subotu, 9. decembra od 18h.

Sa prvog meča nakon odluke o vraćanju slavnog imena rukometaši niškog superligaša doneli su vredan bod osvojen protiv Kolubare u Lazarevcu. Mogli su niški igrači da zabeleže i drugu pobedu na strani, ali u poslednjim sekundama su primili gol za izjednačenje.

- Igrači su u Lazarevcu pokazali više od onoga što sam im tražio. Drugi bod bi nam olakšao opstanak, ali da nam je neko pre utakmice ponudio bod potpisali bismo odmah. Cilj nam je opstanak u Superligi i stvaranje jakog Železničara. Atmosfera u timu je bolja, nema podela na mlađe i starije. Svi su bodrili posle remija i niko nikoga nije kritikovao. Vraćanje imena mnogo znači. Naš cilj je da u naredna tri kola pokažemo da nismo slučajno osvojili bod protiv Kolubare - rekao je Aleksandar Živković, trener tima.

Novi izazov niške igrače čeka već u subotu, 10. decembra od 18h pošto gostuju Partizanu. Branilac titule prvaka države je jedini tim koji ima maksimalan učinak. Železničar ima 4 pobede, 1 remi i 5 poraza i sa 9 bodova zauzima 10. poziciju.

- Napredak u igri je vidljiv, bolja je i atmosfera. Kada igraš nerešeno protiv Kolubare i to u Lazarevcu, neće se desiti da samo mi razmišljamo o protivniku već će i Partizan, Zvezda i Vojvodina da razmišljaju kako da igraju protiv nas. Sve je u našim glavama, pokazali smo da možemo mnogo. Nadam se da ćemo u naredna tri kola napraviti dobre rezultate - rekao je Vladimir Đurić, kapiten Železničara.

Nakon ovog meča Železničar će naredne nedelje odigrati duele sa Vojvodinom i Cvrenom zvezdom kod kuće, a nakon toga ga čeka gradski derbi protiv Radničkog u polufinalu regionalnog Kupa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: