Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:34, 30. 7. 2012.

Rukometaši Železničara počeli pripreme

IMG_1675

Pripreme za novu sezonu započeli su i rukometaši Železničara iz Niša koji će se u Superligi uglavnom osloniti na mlađe niške igrače.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • nenad

    16:57 // 31. 7. 2012.

    Sve je ovo lepo.Mladi,mladi,mladi...ali...pouceni iskustvima iz ranijih perioda situacija u klubu na dalje ce se odvijati ovako.-Dzeri ce raditi negde do 25.08.2012,a onda ce trofejni trener posle flase popijenog viskija da kaze da on nema pojma i dovesce nekog fosila(Acu,Bobija ili njima slicne).
    Zaklinjace se u mlade igrace,a onda ce trofejni Tuta da kaze da oni nisu naucili rukometnu azbuku,da su ne talentovani i ko zna sta jos...Tada ce da dovede 2golmana,5 beka,3 desna krila i 2 pivota(koji svi zajedno imaju:1000 godina i tonu-ipo tezine,a nemaju angazman jer ih niko nece).Oni cw da primaju 500,600 evra a nisku decu cete lagati za po 100 evra(svaki 3-ci mesec).I opet sve nanovo,trosicete na tzv igrace gradske pare,izboricete ili ne opstanak,vecina tih igraca ce da ode iz Nisa(neki u staracki dom,drugi u penziju,a treci u neki od elitnih klubova vojvodjanske lige).A mi cemo ostati opet avgusta 2013 sa nekom novom niskom decom,pa opet ponovo dok Tuta moze da mrda i pomalo misli.

    • Zoki

      23:18 // 31. 7. 2012.

      Nenade...????? Ne zoves se tako, iz tebe izlazi mrznja na sve strane, nemoj tako. i ti imas decu...

    • nenad

      19:06 // 1. 8. 2012.

      Zovem se Nenad i jedan sam od igraca,koji je nastupao ranije za ovaj trofejni klub,koje su raznorazne budaletine,pijandure i njima slicni upropastili.Ti grobari niskog rukometa i dalje su u klubu,klub sve dublje tone,a deca stagniraju i propadaju.A ti Zoki strucnjaku veliki,pogledaj i raspitaje se koliko dece je pre 7,8godina bilo u reprezentaciji(pionirskoj,kadetskoj),a koliko ih je sada?????!!!!!!!!!!!I da su ta deca i dalje u ovom klubu,i nazalost tu ce i propasti zbog takvih kao sto si ti i ovih u klubu.Sram da Vas bude!!!!!!

  • marko

    21:11 // 30. 7. 2012.

    sta treba da se desi da najzad zazivi rukomet u nisu a ne da svakog avgusta krpimo kraj sa krajem?s ovakvim timom bice tesko izboriti opstanak nazalost...

  • nenad

    19:26 // 1. 8. 2012.

    Zovem se Nenad,i bio sam clan ovog trofejnog kluba,dok ga raznorazne budaletine,pijandure i njima slicni nisu upropastili.A ti cika Zorane,veliki strucnjaku,pogledaj ili se raspitaj koliko dece je iz ovog kluba bilo pre 7,8godine clanovi pionirske,kadetske reprezentacije,a koliko ih je sada?!!!!I da su ta deca i dalje verna klubu,iako ste ih Vi upropastili skroz,ali vama kao da je i to malo,vec nastavljate torturu nad njima,koju oni svakako ne zasluzuju!!!Ovaj klub tone,Vi i vama slicni i dalje cete ga upropastavati vasim iskompleksiranim prsustvom u klubu.SRAM DA VAS BUDE!!!!!!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: