Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:22, 6. 12. 2021.

| Sport

Rukometaši Železničara u ”Čairu” poraženi od Rudara

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Železničar - Dubočica
Niški tim jedini i dalje bez osvojenog boda; Ilustracija; foto: J. R.

Nisu uspeli rukometaši Železničara da dođu do prvih bodova u ovoj sezoni, pošto su u 12. kolu B grupe Arkus lige u hali ”Čair” poraženi od ekipe Rudara iz Kostolca 38:26 (18:13).

Gosti su uspeli da ostvare važnu pobedu i dodatno se približe plej-ofu, dok se još jednom pokazalo koliko mladim igračima iz Niša nedostaje iskustvo. Ekipa Rudara od starta meča je bila u vođstvu, a utakmicu su uspeli da prelome na kraju prvog poluvremena, kada su stekli pet golova prednosti (18:13).

Serijom golova u nastavku ekipa Rudara otklonila je sve dileme oko pobednika meča, a kako se meč bližio kraju, tako se i prednost izabranika Dragana Ajdačića uvećavala. Rukometaši Železničara izgubili su snagu u samom finišu, što su iskusni Kostolčani materijalizovali i stigli do važne pobede (38:26).

Tim iz Niša i dalje je jedina ekipa bez bodova i nalaze na poslednjem mestu tabele. Do kraja regularnog dela prvenstva ostala su još dva kola, a timu koji sa klupe predvodi Miroslav Đorđević, slede utakmice na gostovanju protiv Šamota i meč u ”Čairu” sa ekipom Spartaka iz Subotice.

Arkus liga 12. kolo: Železničar - Rudar 26:38 (13:18)

Dvorana: Čair;

Sudije: Jakovljević - Sando:

Isključenja: Železničar: 8 minuta; Rudar: 8 minuta;

Železničar: Blagojević (4 odbrane), Biševac 3, Pejić 3, Stojiljković, Petrović 3, Pavić, Đorđević 2, Mladenović 10, Ivanović, V. Ristić, M. Ristić, Miljković, Stošić (4 odbrane), Milosavljević 4, Mitrović, Zlatković 1;

Rudar: Vuković (8 odbrana), Murina, Merdović, Jokić 8, Ristić 1, Đorđević, Panić 2, Ristić 1, Radovanović (3 odbrane), Stanisavljević 4, Stevović 3, Dimitrijević 2, Nedeljkov 8, Tatari 4, Nedeljković 4;

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ljuba Nis

    16:26 // 6. 12. 2021.

    Svi pobegli iz Železničara. Sramota.
    Da ima para to bi se tukli ko bi bio trener ko direktor.
    Sad zovite Sotirovsku da brani.!

    • RazbIbriga

      07:01 // 7. 12. 2021.

      Mislis, da stane na go ? Pojedini asovi niskog rukometa, nemaju ni sram ni stid, Zelja im je bio skola zivota, a Pera Seratlic i Tuta omogucili da odu u inostranstvo, zarade, postanu ljudi i domacini ! Nisu znali gde je Zajecar a otisli da igraju diljem Evrope i sveta! Pojedini ni sva slova nisu znali da pisu ! Sto nesto ne vrate Zelji, ujedine se,daju inicijativu! Prave se gluvi i coravi !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: