Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:30, 27. 1. 2011.

| Sport

Rukometašice Naise dočekuju Knjaz Miloš

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti

NIŠ - U 11. kolu Superlige rukometašice Naise dočekaće Knjaz Miloš u subotu, 29. januara od 18:30h u sali OŠ “Mika Antić”.

Iako je bilo najavljeno da će Naisa odigrati meč u hali Čair, došlo je do promene mesta meča jer je počela rekonstrukcija hale.

Naisa je posle 10 kola druga na tabeli sa 9 pobeda i 1 porazom, a ispred nje je samo Zaječar sa maksimalnim učinkom.

- Jako nam je bitna ova utakmica jer do sada nismo napravili kiks u prvenstvu. Protiv Knjaza nas očekuje pravi derbi jer su nam i dosadašnje utakmice bile zanimljive do samog kraja. Knjaza je doveo sestre Tomić iz Milanovca. One su neoznanica za nas, ali ostatak ekipe znamo. Pobeda bi nam verovatno obezbedila igranje u Evropi naredne sezone – rekao je Svetislav Jovanović, trener Naise.

Knjaz Miloš trenutno zauzima 5. poziicju sa 6 pobeda i 4 poraza i ima 12 bodova.

- Verujem u saigračice. Ako ponovimo igru kao protiv Crvene zvezde i Jagodine, bodovi ostaju ovde – rekla je Ivana Milošević, igračica Naise.

Naisa ima problema sa sastavaom jer je Miljana Ćosić polomila nos na meču sa Zaječarom, a Ivana Milošević ima upalu pete. U sastav će se vratiti i Jelena Filipović nakon duže povrede.

- U dobroj smo formi, želimo da tako i nastavimo. Imamo pozitivan niz na domaćem terenu. Knjaz ima dobru ekipu, potrudićemo se da pobedimo – rekla je Jovana Stoiljković, igračica Naise. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: