Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:45, 30. 12. 2021.

| Sport

Rukometašice Naise godinu završile porazom od Bekamenta

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Naisa
Niški tim prvi deo završio na 4. mestu tabele sa 12 osvojenih bodova; foto: Arkus liga

U zaostaloj utakmici 11. kola rukometašice Naise poražene su na gostovanju od ekipe Bekamenta rezultatom 31:26 (15:13). Tim iz Niša prvi deo sezone završio je sa na 4. mestu sa 12 osvojenih bodova.

Utakmica koja je je trebalo da odigra još 20. novembra odložena je zbog obaveza u Evropi oba tima, a dva kluba dogovorila su se da zbog Svetskog prvenstva utakmica bude odigrana pred sam kraj godine.

Ekipa Bekamenta tokom većeg dela susreta je bila u vođstvu, a niški tim je u prvom poluvremenu par puta uspeo da poravna rezultat. Domaći tim je opet pred kraj prvog dela došao je do prednosti od dva gola (15:13).

Tim koji sa klupe vodio Saša Bošković imao je početkom drugog poluvremena prednost 19:14, međutim Naisa je opet pripretila u 42. minutu i došla na gol zaostatka (22:21). Niški tim ipak nije imao snage da parira svom protivniku do kraja i u poslednjih 10 minuta uspeo je da postigne samo jedan gol, te su bodovi ostali u Aranđelovcu (31:26).

Naisu, baš kao i Bekament, sada očekuju utakmice u osmini finala EHF Evrokupa. Nišlijke će prvi meč protiv ekipe H71 sa Farskih ostrva 8. januara igrati u hali ”Čair”, dok je revanš na programu nedelju dana kasnije.

Takmičenje u Arkus ligi nastavlja se sredinom februara, kada će Naisa dočekati ekipu Mladosti iz Nove Pazove.

Arkus liga 11. kola: Bekament - Naisa 31:26 (15:13)

Dvorana: SC Šumadija;

Sudije: Dušan Cvetković - Igor Nikolić (Leskovac)

Isključenja: Bekament: 4 minuta; Naisa: 2 minuta;

Bekament: Mitrović, Radojičić 3, Petković 1, Stepanović 6, Stanojlović 1, Anić 1, Petrović 1, Simić (7 odbrana), Ankić, Rajović 1, Stekić 7, Agatunović 2, Kocić 6, Nićiforović (6 odbrana), Mančić 2;

Naisa: Nedeljković, Gudžić, Ranđelović, Petković, Đurović, Veljović 8, Dala, Stojanović 2, Mihajlović 1, Magdalena Petković, Ivanović (8 odbrana), Milošević 1, Stamenković 11, Nikolić 3, Rajković, Mladenović;

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: