Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:00, 16. 1. 2023.

| Sport

Rukometašice Naise spremaju se za nastavak sezone sa novim trenerom

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
zrk naisa, nis, foto jv jelena misic
Vredno rade; foto: JV / Jelena Mišić

Do nastavka sezone u ARKUS ligi rukometašice Naise iz Niša vredno rade pod budnim okom novog trenera Slavka Krnjajca koji je preuzeo ekipu nakon odlaska Đorđa Teodorovića u leskovačku Dubočicu. Igračice, kako kaže Krnjajac, vredno rade, a kakve su na terenu videće se u četvrtak, 19. januara kada je prva kontrolna utakmica.

Prvi zvanični meč ove godine Naisa će igrati poslednjeg vikenda januara kada u 12. kolu ARKUS lige igra sa Bekamentom u Aranđelovcu. Do tada nije ostalo mnogo dana za pripremu, a njih niške rukometašice provode radno, kaže novi trener Slavko Krnjajac, nekadašnji strateg Mladosti, Crvene zvezde i Linca.

Prezadovoljan sam devojkama, orne su i radne. Ćute i rade, upijaju svaku reč, kritiku primaju, pokušavaju da isprave greške. Prezadovoljan sam njima, pogotovu mladim devojkama koje ranije nisu pokazivale toliko ambicije i nisu imale prilike. Mislim da će ova polusezona, pre svega, njima više koristiti, a na iskusnijim igračicama će biti teret nošenja igre - kaže Krnjajac.

Ekipi su potrebna "osveženja" u vidu pojačanja, smatra novi trener.

Pokušavamo da dovedemo bar jednu ili dve igračice, ali je jako teško. Svi su ugovorom vezani, a stranca dovesti je i finansijski teško. Nadam se da ćemo bar jednu dovesti, da osvežimo ekipu. Tražimo još jednog beka u rotaciji, ako bi to moglo da bude bek-šuter, levi bek. Desna strana, desno krilo nam je tanja. Imamo jednu mladu devojku iz Kuršumlije koja je talentovana, fizički spremna, ali još bez iskustva - kaže.

Prva kontrolna utakmica je trebalo da Naisa igra u subotu sa Inđijom u subotu, ali zbog obaveza B reprezentacije, gde niška ekipa ima dve igračice, meč je otkazan.

Želim da vidim ekipu na delu. Nemamo nekih opcija za utakmice jer imamo malo komšija sa kojim bismo mogli da igramo. U četvrtak, 19. januara igraćemo sa Napretkom u Kruševcu. To će biti prva provera, a da li će biti jedina, nadam se da neće - kaže Krnjajac.

Sa tri pobede, remijem i šest poraza Naisa je trenutno na 9. poziciji ARKUS lige.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Djino

    21:09 // 17. 1. 2023.

    Ajmooo đevojke. Ajmo breeee! Reši!

  • Alex

    20:24 // 17. 1. 2023.

    Pregazice sada sve od kojih su tesno izgubile u prvom delu. Naisaaaaaaa!!!!!!!

  • Tiosav Marijanovic

    19:56 // 17. 1. 2023.

    Naisa u plej ofu 100%

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: