Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:07, 5. 12. 2022.

| Sport

Rukometašice Naise u Boru doživele četvrti uzastopni poraz

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
ŽRK Naisa Niš
Niški tim na začelju table sa samo 5 osvojenih bodova; foto: JV / Jelena Mišić

Seriju utakmica bez pobede u Arkus ligi nastavile su rukometašice niške Naise koje su na gostovanju poražene od ekipe Bora rezultatom 29:24 (15:12). Izabranicama Đorđa Teodorovića to je bio ukupno peti poraz ove sezone, a uz samo 5 osvojenih bodova trenutno se nalaze na mestu koje vodi u niži rang.

Ni mesec dana pauze zbog Evropskog prvenstva nije pomoglo ekipi iz Niša da konsoliduje redove, a nakon što su prošle nedelje poražene od prvoplasirane Jagodine, rukometašice Naise pretrpele su poraz i od ekipe sa kojom su pre ovog meča bile izjednačene na tabeli.

Nišlijke su tokom svih 60 minuta bile u rezultatskom zaostatku, a mladi tim Bora je u 23. minutu imao i pet golova prednosti (13:8), što je bila i najveća razlika u prvom delu. Na odmor se otišlo rezultatom 15:12, a domaća ekipa je sve dileme oko pobednika otklonila na startu drugog dela kada stižu do plus 6 (21:15).

U 52. minutu gošće iz Niša stigle su do rezultata 24:21, ali više od toga nisu mogle pa su dva važna boda ostala na istoku Srbije (29:24).

U sastavu Naise istakle su se Olivera Nikolić i Sanja Stamenković sa po 7 postignutih golova, dok je Bor do pobede predvodila Jelena Bogdanović, koja se 8 puta upisala u listu strelaca.

Naisa je novim porazom ostala na začelju tabele, a društvo u opasnoj zoni za ispadanje u niži rang prave im još Železničar, Pančevo i Kikinda.

Priliku da okončaju niz od četiri vezana poraza niške rukometašice imaće 12. decembra, kada će u hali ”Čair” dočekati novosadsku Vojvodinu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ljuba

    15:35 // 5. 12. 2022.

    Вратите Белија.

  • Peki

    12:41 // 5. 12. 2022.

    Ni skupljeg trenera ni slabijih rezultata

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: