Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:37, 31. 1. 2014.

| Sport

Rukometašice Naise žele da nastave seriju

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
hristina-nedeljkovic-naisa-nis.jpg
Hristina Nedeljković; foto: Vanja Keser

Rukometašice Naise iz Niša pokušaće da nastave seriju od 5 pobeda u Svlijancu pošto gostuju Radničkom u 11. kolu Superlige u subotu, 1. februara.

Poslednje kolo prvog dela sezone na programu je za vikend, a rukometašice Naise pokušaće da donesu još dva boda i tako možda poprave poziciju na tabeli pošto se sada nalaze na petom mestu.

- Napravili smo lepu seriju, ali nisam zadovoljan pristupom igri protiv Kikinde. Ako tako nastupimo protiv Svilajnca mislim da nećemo proći dobro. Ova ekipa može mnogo više da pruži. Očekujem jednu tvrdu utakmicu. Ekipa Svilajnca, pored trenera Milatovića koji ih vodi dosta uspešno, igra dobro. To je ekipa koja ima dobru bekovsku liniju, Petrovićku i Tomićku, iskusne igračice - rekao je Svetislav Beli Jovanović, trener Naise.

Naisa ima impresivan niz od 5 pobeda i tu pozitivnu seriju želi da nastavi i u Svilajncu.

- Želim da uđemo u utakmicu maksimalno odgovorno, mislim da smo ušli u dobru formu. Jedino taj psihički deo kod mojih igračica, naročito sa igračem više, ne ide nam. Taj deo treba da ispravimo. Ako damo sve od sebe i ako odigramo kao protiv Jagodine, siguran sam da ćemo tu utakmicu dobiti. Sve zavisi od njihove glave - kaže Jovanović.

Ekipa Radničkog iz Svilajnca se nalazi na 9. poziciji sa 6 bodova pošto je ostvarila 3 pobede i 7 puta bila poražena.

- Nezgodan protivnik za nas, igraju sve bolje i bolje. Smatram da, ako zatvorimo njihovog levog i desnog beka, ako uđemo jako u utakmicu, kao protiv Jagodine, dobićemo ih. Treba samo odgovorno, hrabro u napadu. Očekujem dobru utakmicu koja će biti završena u našu korist - istakla je Sandra Lapajne, rukometašica Naise.

U tim Naise se vraća Marija Filipović koja je pauzirala zbog povrede dobijene u meču sa Jagodinom.

- Mislim da ćemo morati više da angažujemo pivota jer su bekovi dobro proradili. Ekipu Svilajnca znamo dobro, igrali smo sa njima u pripremnom periodu. Verujem da možemo da donesemo šestu uzastopnu pobedu u Niš - kaže Hristina Nedeljković.

Utakmica u Svilajncu biće odigrana u subotu, 1. februara od 19h.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: