Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:06, 18. 10. 2011.

| Sport

Rukometašice Srbije dočekuju Grčku u Čairu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
z reprezentacija
Jelena Erić, Saša Bošković i Svetlana Ognjenović

Ženska rukometna reprezentacija Srbije ugostiće Grčku u hali Čair u sredu, 19. oktobra od 18h u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Holandiji. Ulaz slobodan.

Više od godinu dana prošlo je od poslednje velike rukometne utakmice u hali Čair. Od tog 12. juna i meča rukometaša Srbije i Češke promenilo se dosta toga, ali ne i želja Nišlija za vrhunskim sportovima. Hala Čair je rekonstruisana, a čast da je sportski otvore imaće rukometašice Srbije i Grčke.

- Zahvaljujem se Nišu i Rukometnom savezu Srbije što su nam omogućili da igramo ovde. Imate prelepu halu. Nadam se da će biti ispunjena do poslednjeg mesta. Devojke će dati sve od sebe da savladaju Grčku koja nije toliko atraktivan protivnik. Igračice su zaslužile da dođe puno ljudi. Nemam puno lepih utisaka o Grčkoj, Prilično smo ih lako pobedili prošli put i ne smemo da se zavaramo sada - rekao je Saša Bošković, selektor Srbije.

Početak kvalifikacija je u Nišu, koji je bio srećan mnogim našim selekcijama. Naše selekcije retko kada su poražene u hali Čair, pa se očekuje da uz veliku podršku sa tribina  rukmetašice pobedom započnu put ka Evropskom prvenstvu u Holandiji.

- Zajedno smo tek dva dana, a došle smo spremne iz klubova. Sve smo uigrane, poznajemo se i iz klubova i iz reprezentacije - rekla je levo krilo Svetlana Ognjenović koja se posle 4 godine vratila u reprezentaciju.

Uz veliku podršku, mora da bude i borbena igra. Rukometašice su "isprobale" halu, imale su treninge od nedelje uveče, ali pravi osećaj tek sledi.

- Borićemo se, a to je preduslov za pobedu. Uz svo dužno poštovanje prema Grčkoj, mi idemo na pobedu - bila je kratka i jasna Jelena Erić.

Utakmica u renoviranoj hali Čair počinje u sredu, 19. oktobra od 18h, a ulaz je besplatan. Navijači Radničkog Meraklije najavili su organizovan odlazak na utakmicu i podršku našim rukometašicama.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pfff

    16:26 // 18. 10. 2011.

    Nema nijednog izvestaja sa utakmica niskih kosarkaskih klubova, jel' moguce?...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: